KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Goriziana Aroma Classico szemes kávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! A Goriziana Caffé Aroma Classico harmonikus keveréke az arabica és robusta kávészemeknek. Nagyon krémes, kellemes ízű kávé azok számára, akik kedvelik az erős ízű, klasszikus olasz eszpresszót: az összes aroma jelleggel, ami világszerte híressé tette - tudtuk meg a forgalmazótól.

Mokasirs Mundo kávé teszt A MokaSirs kávépörkölő üzemet, 1954-ben alapította meg egy olasz nemes úr, Giovanni Migliorini „lovag”, a napjainkra Milánó-val egybeépült Pavia kisvárosában. A kezdetektől sok minden változott, de a kávé szeretete és a legjobb minőségre törekvés változatlan maradt. Ennek szellemében vált a MokaSirs, egy modern technológiákat felhasználó, megbízható, komoly és kompetens céggé. A MokaSirs szellemiségéhez szorosan kapcsolódik a kávé nyomonkövetése: az alapanyag beszerzésétől, a gyártási folyamatokon át a partner kávézók-, éttermek- és bárok működéséig. Nem csak az olasz, hazai partnereket, hanem a külföldi ( a frissen elindult magyarországi) disztribúciót végző vállalkozásokat és végfelhasználói pontokat is figyelemmel kíséri, ezáltal pontról-pontra biztosítja a minőséget. A cég rendelkezik a legszigorúbb ISO, FairTrade, EU Bio és Kóser certifikációkkal, minősítésekkel. A MokaSirs a hagyományos olasz eszpresszó vonal mellett, újhullámként a bio-organikus Mundo kávéval és 4-féle Specialty (Ethiopia, Brazil Santos, India, Columbia) különlegeséggel jelent meg. A Mundo egy bio-organikus kávé, mely termesztésénél alapkövetelmény a vegyszermentesség. A MokaSir’s a gazdákkal a Méltányos Kereskedelem (Fair Trade) szabályai alapján szerződött. A Fair Trade rendszere biztosítja a termelőkkel való tisztességes bánásmódot. A hagyományos módszerekkel történő termesztés, a kézi betakarítás, a zöldkávé 600 kg-os big-bag zsákokban történő szállítása helyett a kis méretű 1,2 kg-os jutazsák, a manufakturális feldolgozási és pörkölési eljárások egyszerre érik el azt, hogy bio minősítésű, valójában pedig természetes és egészséges kávék íze harmonikusabb, gyengédebb, lágyabb lesz. A finom savasság mellett a fűszeres-édes ízek is jobban testet öltenek. 100 % arabika kávé. Alapanyaga, ellenőrzötten bio termesztésű, a Dominikai Köztársaságból származó arabika. Jellemzően lágy, édes és kerek. Lefolyása meglepően gazdag krémben, a szájban is kellemesen krémes érzetet ad - tudtuk meg a forgalmazótól.

Covim Giada szemeskávé tesz A JÓKALMÁR-COFFEE Kft. 2013-ban kezdte el az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kávé és kiegészítő termékeinek forgalmazását a magyarországi gasztronómiában. Termékeink 6-8 hetente érkeznek, a szavatosságuk csomagolástól számított 2 év. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns COVIM ízvilágot, valódi „olasz“ élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. Élénk savak és testesség. A Giada (magyarul: Jade) az arabica és robusta babok mesterien rafinált keveréke. Egy olyan különleges kávé, amit Önnek is ki kell próbálnia. Illata és íze is alkalmassá teszi desszertként való fogyasztásra. Az étcsoki mellett diós, grillázsos, paprikás jegyekkel rendelkezik, de tapasztaltabb fogyasztók aszalt gyümölcsök mixtúráját is megfigyelhetik. Kiváló választás tejes italokhoz is. Közepes koffeintartalommal bír. Az egyirányú szeleppel ellátott légmentes csomagolásnak köszönhetően a kávé sokáig megőrzi zamatát - tudtuk meg a forgalmazótól.

Saicaf Anniversary szemeskávé teszt Az 1932-ben alapított Saicaf, Puglia tartomány legnagyobb kávépörkölő cége. A Sao Cafe kávékonzorcium tagjaként az egész egyenlítői régióból közvetlenül importálnak kávéalapanyagot, ezért széles kínálatot tudnak biztosítani az igényes kávérajongók népes táborának. A világ egyik legválasztékosabb kávékínálatával rendelkező olasz gyártója. A minőségtudatosságot első számú szempontnak tartják a gyártás során. A nyersanyagok válogatását és a pörkölést is szigorúan ellenőrzik és folyamatosan felügyelik. A kávészemek ellenőrzését és szelektálását az ültetvényeken kívül a pörkölés előtt elektronikusan is elvégzik valamint a kávékeverékből készített eszpresszó italok tökéletességét gondos és aprólékos teszteléssel garantálják a szakemberek - tudtuk meg a forgalmazótól.

Covim Prestige szemeskávé teszt A JÓKALMÁR-COFFEE Kft. 2013-ban kezdte el az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kávé és kiegészítő termékeinek forgalmazását a magyarországi gasztronómiában. Termékeink 6-8 hetente érkeznek, a szavatosságuk csomagolástól számított 2 év. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns COVIM ízvilágot, valódi „olasz“ élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. Magas minőségű, kimondottan az éttermek és bárok részére kifejlesztve, az eredeti olasz eszpresszó kávé minden tulajdonságával rendelkezik - hosszantartó és sűrű, kemény habbal. A Kávéházi kávék tesztje megmérettetés véleménye szerint: „Szép, vastag kemény krém, illata egészen lágy, finom.” A keverék kávé kategóriában a legjobb eredményt érte el. Intenzív, mégis selymes ital készíthető belőle, melyben felfedezhetőek a karamell különböző árnyalatai, bárki számára emlékezetessé téve a kávé fogyasztását. A nap bármely szakában fogyaszthatjuk. Az egyirányú szeleppel ellátott légmentes csomagolásnak köszönhetően a kávé sokáig megőrzi zamatát - tudtuk meg a forgalmazótól.