KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Goriziana Caffé Extra Gold szemeskávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! Az Extra Gold keverékünk magában hordozza a minőségi kávék kitűnő tulajdonságait. A világ legjobb arabika fajták válogatásának, tökéletes végeredménye. Lágy , édes és likőrös ízvilága, csokoládés aromája és finom, kiegyensúlyozott savassága, testes jellege megfelel a legkritikusabb kívánalmaknak. A Goriziana kávék legkiválóbb képviselője - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Kolumbia El Mirador szemeskávé teszt 20 éve volt, amikor egy kávészakértővel beszélgettünk a kolumbiai kávékról. Ma is a fülemben csengenek a szavai: „ha különleges kávéra vágysz, akkor az ország északi részén, a Sierra Nevadai területen kutakodj, mert ott nincs tömegtermelés, vannak viszont árnyékot adó fák”. Ezen a területen Indián közösségek tagjai élnek, akik a fehér embert kis testvérnek nevezik, míg ők a nagy testvérek. Nagyon gazdag tudással rendelkeznek és azt tartják, hogy ezt a területet az Istentől kapták, hogy hasznosítsák és felügyeljék, ennek megfelelő gondossággal művelik. A kávéfarm, ahonnan a tesztelt kávé érkezett, mindössze 2 hektár nagyságú, termése javarészt Caturra fajtájú és kiemelkedő minőségű. Válasszátok bátran, jó kóstolást! - tudtuk meg a forgalmazótól.

Goriziana Caffé Aroma Piú szemeskávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! A Goriziana Caffé Aroma Piu Blend egy minőségi kávékeverék, exkluzív aromával és kivételesen harmonikus ízekkel, hála a körültekintően válogatott arabika kávéfajták magas arányának. A magas hegyvidéki robuszta szemek jelenlétének köszönhetően garantált a gazdag, tartós és sűrű kávéhab. Így alkotva tökéletes egyensúlyt - tudtuk meg a forgalmazótól.

Moak Forte szemeskávé teszt A Moak történetével a kávékorzón megjelent korábbi cikkekben már felszínesen foglalkoztunk. A családi vállalkozás Modica történelmi belvárosának kis két szintes üzlethelyiségéből indult, ahol -- sok száz, ha épp nem több ezer -- hasonló olasz pörkölőhöz, elsősorban a helyi lakosság igényeit elégítették ki. A korábbi évtizedek fejlődése és fejlesztései elsősorban a HoReCa-vonalat érintették, csak az utóbbi években jelentek meg újra a lakossági felhasználóknak szánt kisebb kiszerelésű, bár sajnos őrölt kivitelű kávék (vákuumcsomagolt és fém dobozos kivitelben egyaránt). A lakossági vonal további fejlesztésének első lépéseként a négy „prémium”, fém dobozos kávékeveréket készítették el szemes változatban is. A négy féle változat az Aromatik (tiszta arabika), az Arabica (csekély robusztatartalommal), a Forte (klasszikus 20 százalék körüli robusztatartalmú) és a Decaffeinato, vagyis a koffeinmentes - tudtuk meg a forgalmazótól.

Contador Aroma szemeskávé teszt Cégünk közel 20 éve foglalkozik kávépörköléssel. A pörkölésnél a klasszikus vonalat képviseljük, amit mi olasznak nevezünk, az olaszok viszont magyar pörkölésnek hívnak, mivel az igazi olasznál egy árnyalattal világosabb. Üzemünk Szolnokon működik családi vállalkozásként, nálunk a tudás, a kávé szeretete és a minőség iránti elkötelezettség apáról lányára szállt. Azon dolgozunk, hogy minél több otthonban élménnyé varázsoljuk a kávézást. A gondosan kiválasztott alapanyagokból hozzáértő pörköléssel, saját receptúráink alapján készült termékeket mindig frissen kínáljuk vásárlóinknak, hiszen aki már kóstolta, az tudja, hogy a frissen pörkölt kávé az igazi kávé. Első, és 20 év után ma is egyik legnépszerűbb blendünk. A keverék összetevői között találunk testes, jellegzetes ízű dél-indiai robustát, mely kiváló eszpresszó alapanyag. A világ legjobb robustái közül sok Indiában terem, ahol a kávékat gyakran árnyékolók alatt termesztve védik az erős napsütéstől. Arabica fajták közül egy száraz feldolgozású, sokoldalú fajtát választottunk Brazília déli részéről. Az édes, enyhén savas brazil arabicával való házasítás eredménye egy aromában gazdag, kakaós ízvilágú, kissé gyümölcsös, krémes kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.