KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

compagnia dell' arabica purissimi arabica szemeskávé tesztCégünk, a Café House kft. 1997 óta van jelen az észak-kelet magyarországi régióban, és szolgálja ki a vevőket a szállodákon keresztül a kávézókig széles tartományban. Először a tradicionális egri édességboltokat-Kedvenc, Stühmer- vettük célba az azóta már megszűnt EduScho Gála szemeskávéval. A Tchibo Coffee Service kínálata egyedülálló módon azóta is megtalálható a repertoárunkban-a Davidoff speciális, Horeca számára készített Espressojától a vállalat elit márkájának tartott, Portugálában pörkölt Piacetto-jáig széles a kínálat.
Emellett az utóbbi években az olasz vonalat is erősítettük-a Trisztben gyártatott saját márkánk, a Laurini mellett olyan kítűnő minőségű termékeket is forgalmazunk, mint a Purissimi Arabica, ami 100% arabika tartalmú, a Compagnia dell' Arabica által válogatott az öt legjobb termőhelyről származó arabika kávészemek speciális keveréke. Intenzív, sima, bársonyos aromájú, és ízvilágú, csokis, gyümölcsös karakterekkel, és enyhe, vanília útóizzel - tudtuk meg a forgalmazótól.

molinari cinque stelle oro szemeskávé tesztA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben. A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja. A Cinque Stelle Oro szemes kávéval, a Caffe Molinari új kávékeverékkel kedveskedik vevőinek, mely a legkitűnőbb arabika és robuszta kávékből készül, melyek félreismerhetetlen  testet és aromát kölcsönöznek ennek az italnak - tudtuk meg a forgalmazótól.

molinari cinque stelle platino kávétesztA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben. A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja. A Cinque Stelle Platino szemes kávé, egy békebeli Molinari keverék azoknak a vevőinknek akik a hagyományos kávéban a hagyományos ízeket keresik - tudtuk meg a forgalmazótól.

scoperto favorito szemeskávé tesztScoperto kávét az Expolygon Kft. saját receptúra alapján gyárttatja olaszországban. Szemes kávé kínálatunkban megtalálhatóak a 20, 70, 80 és a 100% arabika tartalmú minőségi kávékeverékek, kizárólag a legjobb fajtákból gondosan válogatva. A 2011-es piaci változások hatására az Expolygon Kft. megteremtette az új piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót, ezért a Scoperto kávé tökéletes választás, vendéglátó helyekre, irodákba, és otthonra. A Scoperto Favorito csokoládés, rumos, mandulás aromája magasabb koffeintartalommal párosul, így ideális azoknak akik egy finom felfrissülésre vágynak - tudtuk meg a forgalmazótól.

lumen narancs szemes kávé tesztA Lumen eredetileg egy fotóművészeti alapítvány, amelyet 2002-ben alapítottak fiatal fotóművészek (www.photolumen.hu). A Lumen Galéria és Kávézót 2008. elején nyitottuk, ahol az alapítvány által szervezett kiállításokat mutatjuk be egy kávézó könnyed hangulatú környezetében. A kávéval való munka gyorsan a szenvedélyünkké vált, egyre inkább elmélyedtünk a témában. Pörköléssel és saját keverékek összeállításával 2009. végén kezdtünk el foglalkozni, először csak saját kávézónk részére, majd 2010. végétől - egy nagyobb, 2 kg kapacitású Has Garanti pörkölő beszerzése után - keverékeink kimérve is megvásárolhatók. Minden adag kávét szeretettel és odafigyeléssel pörkölünk, igyekszünk kihozni a legjobbat a babból. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi "speciality coffee" trendeket, ugyanakkor saját stílus kialakítására törekszünk. Küldetésünknek érezzük, hogy hozzájáruljunk a hazai kávékultúra fejlődéséhez, de tekintettel vagyunk a már kialakult szokásokra és a helyi ízlésre is. Hiszünk a fejlődésben, folyamatosan keressük a perspektívát: egyre jobb és érdekesebb kávékat próbálunk beszerezni és tovább finomítjuk pörkölési technikánkat. Termékeinket otthoni vagy irodai használatra, ill. más kávézók számára is kínáljuk. A küldött keverékek összetétele: narancs: Papua New Guinea AA Sigri, Guatemala SHB. Genuine Antigua, Indonesia Ara Kalossi - tudtuk meg a forgalmazótól.