KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

roen costa del sol kávéteszt“A jó dolgok mindig annak a szenvedélyéből fakadnak, aki megkreálja őket.” Pontosan ezt gondoltam 1979-ben amikor megszületett a Roen kávé: az én elképzelésem az eszpresszo kávéról, amit azóta is viszünk előre, a családomnak köszönhetően; a kézműves tapasztalatok és szenvedélyeknek, annak hogy mindig a legmegfelelőbb nyers kávékat keressük és válogatjuk , pörköljük. Folyamatosan új utakat keresünk, új megoldásokat, új ízeket, illatokat, aromákat. A Roen Costa Del Sol egy megfelelően kiegyensúlyozott egyvelege az édeskés, könnyed arabika kávéknak és a kesernyés, intenzív robusztáknak (80% arabika és 20% robuszta arányú keverék) -ez a főbb  jellemzője ennek a  kellemes, lágy minőségű kávénak, mindamellett hogy krémes -ezért a nap bármely szakában fogyasztható - tudtuk meg a forgalmazótól.

roen gran bar kávéteszt“A jó dolgok mindig annak a szenvedélyéből fakadnak, aki megkreálja őket.” Pontosan ezt gondoltam 1979-ben amikor megszületett a Roen kávé: az én elképzelésem az eszpresszo kávéról, amit azóta is viszünk előre, a családomnak köszönhetően; a kézműves tapasztalatok és szenvedélyeknek, annak hogy mindig a legmegfelelőbb nyers kávékat keressük és válogatjuk , pörköljük. Folyamatosan új utakat keresünk, új megoldásokat, új ízeket, illatokat, aromákat. A Roen GranBar 60% arabika és 40% robuszta arányú blend, sok robusztát tartalmaz, amely nagyon intenzív ízt és jelentős krémességet biztosít, főlleg azoknak akik kedvelik a robusztás ízeket- tudtuk meg a forgalmazótól.

 

pavin caffé super bar kávétesztA Pavin Caffé a kávé iránti szenvedély története, melynek gyökerei három generációra nyúlnak vissza, amikor is a vállalkozó szellemű testvérpár, Luigi és Rafallo Pavin Tamboloban, Padova tartományban megnyitották első kávézójukat. Történelmi múltú kávézójukban az eszpresszó annak köszönhette különleges ízvilágát, hogy a különböző fajtájú kávébabokat gondos odafigyeléssel vizsgálták át, így kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű Arabica és Robusta szemek. A napjainkban is fogyasztott kiváló minőségű kávékeverék ennek az éveken át tartó folyamatnak az eredménye. Termékeink kiválóságát az adja, hogy cégünk minden esetben a világ legnevesebb termővidékéről importálja a kávébabokat. Szaktudásunk lényege a pörkölési technika folyamatos tökéletesítésében, a megfelelő hőmérsékleten való pörkölési időben rejlik. Így nyújtjuk minden nap a tökéletes kávé élményét. A Pavin Caffé Super Bar 85% arabika és 15% robuszta arányú blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

pavin full cream kávé tesztA Pavin Caffé a kávé iránti szenvedély története, melynek gyökerei három generációra nyúlnak vissza, amikor is a vállalkozó szellemű testvérpár, Luigi és Rafallo Pavin Tamboloban, Padova tartományban megnyitották első kávézójukat. Történelmi múltú kávézójukban az eszpresszó annak köszönhette különleges ízvilágát, hogy a különböző fajtájú kávébabokat gondos odafigyeléssel vizsgálták át, így kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű Arabica és Robusta szemek. A napjainkban is fogyasztott kiváló minőségű kávékeverék ennek az éveken át tartó folyamatnak az eredménye. Termékeink kiválóságát az adja, hogy cégünk minden esetben a világ legnevesebb termővidékéről importálja a kávébabokat. Szaktudásunk lényege a pörkölési technika folyamatos tökéletesítésében, a megfelelő hőmérsékleten való pörkölési időben rejlik. Így nyújtjuk minden nap a tökéletes kávé élményét. A Pavin Caffé Full Cream 100% robuszta blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

musetti grand cru szemes kávé tesztAchille Musetti, a Musetti Kávépörkölő alapítójának emlékére megalkotott kávékeverék. 90% arabika – 10% robuszta összetételű kávé, a legkiválóbb minőségű indiai robusztából. Achille Musetti kedvenc szivarának illatát és zamatait kívánták a Musetti Grand Cru-ban feleleveníteni az alapító emlékére. Mint ahogy a szivaroknál is a Grand Cru minősítés jelzi a legkiválóbb és legkülönlegesebb terméket, úgy a Musetti Pörkölő szándéka is ez volt: a számukra legtökéletesebbet megalkotni. Ezzel az egyedülálló kávékeverékkel a Musetti Kávépörkölő a legkülönlegesebb termékét állította elő mind az olasz espresso területén, mind a csomagolás kereskedelmi arculatának kialakításában; felhasználva a magas technológiát képviselő konzerves csomagolási eljárást, amelyet kizárólag a Grand Cru kávé csomagolásánál alkalmaz a Musetti cég. A konzerves csomagolási eljárás folyamán a kávét speciális atmoszférában tartósítják, amely így végig megtartja a keverék egyedi ízeit a csomagoláson jelzett lejárati időtartamon belül, mivel a csomagolás hermetikusan került lezárásra. 3 kg-os konzerv kiszerelésű babkávé formájában kerül forgalomba - tudtuk meg a forgalmazótól.