KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

eurocaf s. bar szemeskávé tesztAz Eurocaf 1959-ben Torinóban született családi vállalkozás, minőségi nyers kávé importálásával és pörkölésével szerzett magának nevet az olasz piacon. A cég mindig a tradicionális eljárásokat követte a kávé készítésénél, tiszteletben tartva az eredeti olasz "ESPRESSO"-t. Az évek során a minőség folyamatos javítására helyezte a hangsúlyt, maximális figyelmet fordítva a termelési ciklus minden egyes lépésére. A különféle blendek kialakításához hagyományos pörkölési módot alkalmaznak: az arabika és robuszta kávészemeket külön pörkölik, biztosítva ezzel a szemek egyenletes pörkölési szintjét. A csomagolás pedig triplex fóliával történik a kávé minőségének minél hosszabb ideig tartó megőrzésének érdekében.Magyarországon 2005 óta van jelen: kávé és kávékülönlegességek nagykereskedelmével, professzionális és automata, új és használt kávégépek eladásával és bérbeadásával, kiváló szakemberek által végzett rendszeres karbantartással és országos kávégép szervizzel - tudtuk meg a tulajdonostól.

eurocaf espresso italiano szemes kávé tesztAz Eurocaf 1959-ben Torinóban született családi vállalkozás, minőségi nyers kávé importálásával és pörkölésével szerzett magának nevet az olasz piacon. A cég mindig a tradicionális eljárásokat követte a kávé készítésénél, tiszteletben tartva az eredeti olasz "ESPRESSO"-t. Az évek során a minőség folyamatos javítására helyezte a hangsúlyt, maximális figyelmet fordítva a termelési ciklus minden egyes lépésére. A különféle blendek kialakításához hagyományos pörkölési módot alkalmaznak: az arabika és robuszta kávészemeket külön pörkölik, biztosítva ezzel a szemek egyenletes pörkölési szintjét. A csomagolás pedig triplex fóliával történik a kávé minőségének minél hosszabb ideig tartó megőrzésének érdekében.Magyarországon 2005 óta van jelen: kávé és kávékülönlegességek nagykereskedelmével, professzionális és automata, új és használt kávégépek eladásával és bérbeadásával, kiváló szakemberek által végzett rendszeres karbantartással és országos kávégép szervizzel - tudtuk meg a tulajdonostól.

kapucziner kávémanufaktúra espresso italiano szemeskávé teszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Kapuczíner Espresso Italiano az Észak Olasz kávézási kultúrára alapozva összetevőként külön pörkölve, különösen figyelve a pörkölésnél, hogy az összetevők pörkölési szintje igazodjon a kávé jellegzetességéhez. Ennél a blendnél még egy nehéz feladatot igyekeztünk teljesíteni a nagyon magas 90% arabica arány mellett is az volt a célunk, hogy a blend megfelelő cremát adjon, ezért magas fehérje tartalmú magaslati arabica alapanyagot használtunk - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.

Kapucziner Kávémanufaktúra Velencei kávé kávéteszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Kapuczíner Velencei kávét 15 év tapasztalattal, velencei pörkölő mester receptje szerint készítjük. Ezt a kávét elsősorban azoknak ajánljuk, akik régiónként is szeretnének megismerkedni az olasz kávézási kultúrával - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.

Lamigi Arany szemeskávé tesztA LAMIGI kávé bevezetése csak néhány évre tekinthet vissza, azonban kedvező fogadtatásra talált, mert a magyar fogyasztók által kedvelt, olaszos ízvilágot hordozza magában. A legjobb minőségű termék eléréséhez elengedhetetlenül fontos, a mindig azonos minőségű, nyolcféle zöld-kávé alapanyag felhasználása. A válogatás és keverés körültekintő, gondossággal történik, hogy az előállított végtermék, egyforma, egységes harmonikus ízvilága megjelenhessen. A pörkölés az előállítási folyamat lelke, a szemek íze, a manufakturális eljárásra jellemző, lassú hőbehatás folyamán nyeri el a márkára jellemző -és mindig felismerhető- élvezhető tulajdonságokat. A gyors lehűtés és pihentetés pedig, természetes velejárója a folyamat sikeres befejezésének - tudtuk meg a forgalmazótól.