KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

covim giada szemes kávé tesztA genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, és ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns Covim-ízvilágot, valódi „olasz” gasztronómiai élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. A Covim Giada 90% arabika és 10% robuszta arányú keverék. Szinte kizárólag Arabica kávéból áll, mely lágyságot, illat- és zamatgazdagságot kölcsönöz a kávékeveréknek.- tudtuk meg a tulajdonostól.

 

 

covim rubino szemeskávé tesztA genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, és ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns Covim-ízvilágot, valódi „olasz” gasztronómiai élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. A Covim Rubino 100% arabika, és a cég választéka közül a legenyhébb pörkölésű kávé - tudtuk meg a tulajdonostól.

 

 

eurocaf s. bar szemeskávé tesztAz Eurocaf 1959-ben Torinóban született családi vállalkozás, minőségi nyers kávé importálásával és pörkölésével szerzett magának nevet az olasz piacon. A cég mindig a tradicionális eljárásokat követte a kávé készítésénél, tiszteletben tartva az eredeti olasz "ESPRESSO"-t. Az évek során a minőség folyamatos javítására helyezte a hangsúlyt, maximális figyelmet fordítva a termelési ciklus minden egyes lépésére. A különféle blendek kialakításához hagyományos pörkölési módot alkalmaznak: az arabika és robuszta kávészemeket külön pörkölik, biztosítva ezzel a szemek egyenletes pörkölési szintjét. A csomagolás pedig triplex fóliával történik a kávé minőségének minél hosszabb ideig tartó megőrzésének érdekében.Magyarországon 2005 óta van jelen: kávé és kávékülönlegességek nagykereskedelmével, professzionális és automata, új és használt kávégépek eladásával és bérbeadásával, kiváló szakemberek által végzett rendszeres karbantartással és országos kávégép szervizzel - tudtuk meg a tulajdonostól.

eurocaf espresso italiano szemes kávé tesztAz Eurocaf 1959-ben Torinóban született családi vállalkozás, minőségi nyers kávé importálásával és pörkölésével szerzett magának nevet az olasz piacon. A cég mindig a tradicionális eljárásokat követte a kávé készítésénél, tiszteletben tartva az eredeti olasz "ESPRESSO"-t. Az évek során a minőség folyamatos javítására helyezte a hangsúlyt, maximális figyelmet fordítva a termelési ciklus minden egyes lépésére. A különféle blendek kialakításához hagyományos pörkölési módot alkalmaznak: az arabika és robuszta kávészemeket külön pörkölik, biztosítva ezzel a szemek egyenletes pörkölési szintjét. A csomagolás pedig triplex fóliával történik a kávé minőségének minél hosszabb ideig tartó megőrzésének érdekében.Magyarországon 2005 óta van jelen: kávé és kávékülönlegességek nagykereskedelmével, professzionális és automata, új és használt kávégépek eladásával és bérbeadásával, kiváló szakemberek által végzett rendszeres karbantartással és országos kávégép szervizzel - tudtuk meg a tulajdonostól.

kapucziner kávémanufaktúra espresso italiano szemeskávé teszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Kapuczíner Espresso Italiano az Észak Olasz kávézási kultúrára alapozva összetevőként külön pörkölve, különösen figyelve a pörkölésnél, hogy az összetevők pörkölési szintje igazodjon a kávé jellegzetességéhez. Ennél a blendnél még egy nehéz feladatot igyekeztünk teljesíteni a nagyon magas 90% arabica arány mellett is az volt a célunk, hogy a blend megfelelő cremát adjon, ezért magas fehérje tartalmú magaslati arabica alapanyagot használtunk - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.