- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Lamigi Arany - az erőteljes pörkölés kedvelőinek
A LAMIGI kávé bevezetése csak néhány évre tekinthet vissza, azonban kedvező fogadtatásra talált, mert a magyar fogyasztók által kedvelt, olaszos ízvilágot hordozza magában. A legjobb minőségű termék eléréséhez elengedhetetlenül fontos, a mindig azonos minőségű, nyolcféle zöld-kávé alapanyag felhasználása. A válogatás és keverés körültekintő, gondossággal történik, hogy az előállított végtermék, egyforma, egységes harmonikus ízvilága megjelenhessen. A pörkölés az előállítási folyamat lelke, a szemek íze, a manufakturális eljárásra jellemző, lassú hőbehatás folyamán nyeri el a márkára jellemző -és mindig felismerhető- élvezhető tulajdonságokat. A gyors lehűtés és pihentetés pedig, természetes velejárója a folyamat sikeres befejezésének - tudtuk meg a forgalmazótól.