- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bristot Rainforest - új blend egyenesen az esőerdőből
A Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják - tudtuk meg a forgalmazótól. A gyári weboldal gazdag olasz eszpresszót ígér, a friss virágok, citrusfélék, csipetnyi vanília aromával, és csokis utóízzel.. A Rainforest egy teljesen új blend a Bristot kínálatában, 70% Brazíliai és Közép Amerikai arabika fajtákat, és 30% Afrikai robusztát tartalmazó keverék (egyes internetes források szerint 80%-20% az arány). Tesztelőink is kíváncsian kóstolták az újdonságot.