KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

bristot rainforest kávé tesztA Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják - tudtuk meg a forgalmazótól. A gyári weboldal gazdag olasz eszpresszót ígér, a friss virágok, citrusfélék, csipetnyi vanília aromával, és csokis utóízzel.. A Rainforest egy teljesen új blend a Bristot kínálatában, 70% Brazíliai és Közép Amerikai arabika fajtákat, és 30% Afrikai robusztát tartalmazó keverék (egyes internetes források szerint 80%-20% az arány). Tesztelőink is kíváncsian kóstolták az újdonságot.

mauro centopercento szemeskávé tesztA Mauro Kávé  története valójában Demetrio Mauro története, egy olyan emberé, aki számos nehézséggel szembenézve, hihetetlen szívósággal építette fel rendkívül si keres vállalkozását. A Demetrio Mauro által alapított vállalat a kávé szeretetét és az olasz karaktert képviseli és szimbolizálja világszerte. Sikerének titka egyszerre rejlik a hagyományok tiszteletében és az újítás iránti folyamatos elkötelezettségében. Az 1950-es és 60-as években a Mauro Kávé márkanévhez olyan megkülönböztető  jegyek kapcsolódtak, mint a termelés, a forgalmazás és a kommunikáció megújítása. Mauro volt az első, aki termékét az akkori kor legmagasabb minőségi színvonalára emelte és az első, aki egy márkanév alatt futó, csomagolt terméket forgalmazott. A kávéipar azon első képviselőjét is tisztelhetjük benne, aki a termék és a márka népszerűsítéséhez a televíziót használta. A Mauro Centopercento, mint ahogy a neve is mutatja, egy 100% arabika blend Közép Amerikai és Brazíliai kávébabokból - tudtuk meg a forgalmazótól.

mauro de luxe szemeskávé tesztA Mauro Kávé  története valójában Demetrio Mauro története, egy olyan emberé, aki számos nehézséggel szembenézve, hihetetlen szívósággal építette fel rendkívül sikeres vállalkozását. A Demetrio Mauro által alapított vállalat a kávé szeretetét és az olasz karaktert képviseli és szimbolizálja világszerte. Sikerének titka egyszerre rejlik a hagyományok tiszteletében és az újítás iránti folyamatos elkötelezettségében. Az 1950-es és 60-as években a Mauro Kávé márkanévhez olyan megkülönböztető  jegyek kapcsolódtak, mint a termelés, a forgalmazás és a kommunikáció megújítása. Mauro volt az első, aki termékét az akkori kor legmagasabb minőségi színvonalára emelte és az első, aki egy márkanév alatt futó, csomagolt terméket forgalmazott. A kávéipar azon első képviselőjét is tisztelhetjük benne, aki a termék és a márka népszerűsítéséhez a televíziót használta. A Mauro De Luxe egy aromás kávé, köszönhetően a blendhez felhasznált 70%-ban Közép-Amerikai és Brazíliai arabika, és 30%-ban pedig a legjobb minőségű Ázsiai robusztának- tudtuk meg a forgalmazótól.

barbera aurora szemeskávé tesztA Szicíliából származó Barbera kávécsalád, gyártója egy 5 generációs családi vállalkozás, mely 1870-től készíti nagy szenvedéllyel és hozzáértéssel kávét. A kávébabokat lassan és elkülönítve pörkölik, hogy az igazi olasz eszpresszó kiegyensúlyozott ízvilágát érjék el. Ezután - víz helyett - hirtelen száraz levegővel hűtik le. Ez az eljárás biztosítja, hogy az értékes kávébabok megőrizzék zamatukat. A lágy kifinomultság és az erőteljesség jól párosul ebben a testes eszpresszó keverékben. A Barbera Aurora egyesíti a finom kávé zamatos jellemzőit az erőteljesebb ízű kávészemek tulajdonságaival, ízekben gazdag a pörkölt magvastól a csokoládéig. Kiegyensúlyozott, illatos, erőteljes aromájú kávé gazdag, sűrű krémmel. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a testes, édes jellegű eszpresszót. - tudtuk meg a forgalmazótól.

goppion espresso italiano csc kávétesztA Goppion család több mint 3 generáció óta megkülönböztetett figyelemmel ügyel a válogatott kávékeverékek minőségére és a folyamatos újításra. A cég magasan képzett és szakosodott személyzet segítségével, valósítja meg fő célkitűzéseit: maximális figyelmet fordítani a fogyasztóra, a kávé megfelelő elkészítésére, kiemelni a termék izét, legjobb tulajdonságait amelyet a kiváló minőség tesz  lehetővé. A termelő országokban eleve a legjobb ültetvényekről vásárolnak, kiválasztják azokat a termelőket, akik garantálni tudják a legkiválóbb minőséget, régi hagyományokban gyökerező feldolgozási eljárást alkalmaznak. Kizárólag minősített, válogatott arabica szemekből készült kávé keverék, mely Brazil és Közép-amerikai eredetű, válogatott és minőségi bizonyítvánnyal ellátott kávékból áll. Lágy, bársonyos íz hosszú lecsengésű csokoládés utóízzel rendelkezik, és leginkább ízletes, könnyű ételek után ajánlják - tudtuk meg a forgalmazótól.