KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

manuel sublime szemeskávé tesztA ManueL Caffé története egy elkötelezett, vállalkozó szellemű és jó megérzésekkel rendelkező család története. Egyetlen szenvedély vezérli tagjait: "a kávé szeretete". Minden az 50-es években kezdődik, amikor a még nagyon fiatal Giuseppe De Giusti, az alapító, egy coneglianoi üzemben kávépörkölőként kezd dolgozni. Néhány év múltán úgy érzi, elérkezett a választás ideje, és felesége, Bruna asszony segítségével megnyitja saját kávéfeldolgozó üzemét "ManueL Caffé" néven. A De Giusti család második generációját Emanuela, Mauro és Cristina alkotják, akik az üzem leggyorsabban terjeszkedő szektoraira specializálódnak, az üzem céljainak megfelelő tanulmányokat folytatnak, az üzem szolgálatába állítják képességeiket és friss energiáikat. Így különleges egyensúly valósulhat meg az újítás és tradíció között, szem előtt tartva a vállalat történelmi küldetését, amely nem más, mint a "kellemes szájíz kialakítása" a kávé segítségével. A Manuel Sublime egy finom keverék lágy aromadús, gyümölcsös ízzel, illatával együtt a legjobb kávéval ajándékoz meg minket. 90% fölötti arabika típusú kávétartalommal. Vákuumcsomagolásban, ellenőrzőtt nyomáson csomagolva: egy újfajta technológia alkalmazásának köszönhetően egészen 18 hónapig képes változatlanul megőrizni érzékszerveinkkel meghatározható jellemzőit - tudtuk meg a forgalmazótól.

costadoro costaverde szemeskávé tesztA Costadoro név több mint egy évszázada egyet jelent a minőséggel a kávéforgalmazásban és az idők során sikerült ötvöznie a hagyomány erejét és a tapasztalatot a legkorszerűbb új technológiákkal. A Torino belvárosában 1890-ben megnyílt családi pörkölőüzemtől mára eljutottunk egy modern, Európában és Olaszországban több üzemmel és lerakattal rendelkező cégig mely évről évre növeli forgalmát. Hosszú út áll mögöttünk, mely során mindig nagy elhivatottsággal és kellő körültekintéssel dolgoztunk. Ma a Costadoro partnereinek sikert és megkülönböztetett figyelmet garantál egy olyan piacon, ahol egyre inkább előtérbe kerül az ízlés és a minőség. A Coatadoro Caffe' Costaverde 1000 grammos csomagolásban kapható szemes kávékeverék 60%-ban minőségi arabika, illetve 40%-ban minőségi robuszta kávéból melyek guatemalai, nicaraguai, salvadori, brazil, kongói és indiai ültetvényekről származnak. Főzetéből erős, testes, krémes, sűrű, intenzív ízvilágú mediterrán típusú eszpresszókávét kapunk - tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

maromas_orphea_kávétesztMás kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országokbéli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliójává. Mindez a núbiai hegyek kecskepásztoránál kezdődik és Dubai csillogó-villogó városán át tart a nemzetközi kávéguruk mindig fejlődő, modern világába. MAROMAS LLC nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Nem elsősorban a már megörökölt értékeinkre vagyunk büszkék, hanem a legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok és a tökéletes kávé. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez a legtökéletesebb végterméket garantálja. Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölőmesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filterkávé fajtákat termeltetni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik. Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre - tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

danesi emerald szemeskávé teszt1905-ben Alfredo Danesi, a márka titkos receptjének tudója valóra váltja régi álmát és megnyitja Rómában a „Nencini & Danesi” kávéházat. Elkápráztatja a hűséges vásárlóit az „Espresso Danesi” márkával, mely rövid időn belül behozza a befektetett pénzt. Alfredo tudását és szenvedélyét tovább örökíti fiának Giovanninak, aki apja oldalán dolgozva lelkiismeretes és szenvedélyes szakértője lesz a kávénak. Giovanni irányítása a alatt a Danesi vállalat növekszik és lerakja a Danesi kávéként ismert márka alapjait, melyet ma már egész Olaszország és az egész világ ismer. A Danesi kávé Rómából indult majd egy évszázaddal ezelőtt világhódító útjára. Jelentősen fejlődött az elmúlt száz évben a kutatások és a fejlesztések eredményeképpen, míg elérték azt az ízt, amellyel ismertté vált Olaszországban és az egész világon. Bár a Danesi mindig kihasználta az aktuális kor fejlett, kifinomult technológiáját, és ennek köszönhetően szüntelen minőségi fejlődésen ment keresztül, a hagyományaihoz fűződő kapcsolata mindig megmaradt. "A Danesi kávé titka a TRADÍCIÓ, a hagyomány szeretete. A Danesi Emerald a legjobb lelőhelyekről származó 70% arabika és 30% robuszta szemekből álló keverék, mely mesterien ötvözi az olasz espresso értékeit, erős, intenzív ízhatású tartós krémmel." - tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

Varesina Platta kávé kávétesztA Varesina Caffe egy olasz, családi pörkölőüzem, amely 1919 óta készít minőségi kávét az Alpok lábánál. Az egyedi aroma titka a különleges keveréknek köszönhető, mely 20 különböző típusú kávébab felhasználásán és egyedi pörkölési eljárásán alapul. A különleges kávéválaszték pörkölésének lépései és a családi titkos receptek - melyek generációról generációra öröklődnek -, hozzájárulnak a Varesina kávé telt ízéhez, összetéveszthetetlen aromájához és csodálatos krémjéhez. A kávé frissességének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt minden kávéfogyasztó részére, ez okból soroljuk a „gourmet caffe” kategóriájába. A Platta népszerű kávékeverék, a Maffina család egyedi receptúrája alapján. Ez a típus örvend a legnagyobb népszerűségnek vásárlóink körében. A 60% arabika és a 40% robuszta keverék kiváló, karakteres és krémes espresso-t eredményez. Azoknak a partnereknek ajánljuk, akik az olasz kávét részesítik előnyben.- tudtuk meg a forgalmazó cégtől.