- Kávékorzó Tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
KTRL Coffee Brazil Siti Osorio kávékóstoló
KTRL (kənˈtrōl, kontrol): a Kontakt kávézó és Roland, a pörkölő, neveinek mozaikszava. A kávé, a termesztéstől a pörkölésen át egészen a végső ital elkészítéséig, a folyamat kézben tartásáról szól. Igyekszünk egyre több ilyen változót kontrollálni, hogy egyszerűbbé tegyük egy nagyszerű csésze kávé elkészítését, minden alkalommal. Célunk, hogy bármilyen elkészítési módhoz kiváló kávét biztosítsunk, így minden kávénkat “omni roast” profillal pörköljük, tehát filterre és espressora is ajánljuk. Hiszünk abban, hogy a specialty kávé komplex kell, hogy legyen, de nem komplikált, ahhoz, hogy ez válhasson a kávézás új mércéjévé - tudtuk meg a forgalmazótól.