- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bristot Tiziano kávéteszt
A Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, majd hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják. A Tiziano Brazilian Santos Arabica kávészemekből, lágy, aromás Közép-amerikai fajtákból valamint testes ízű afrikai és indiai válogatott fajtákból tevődik össze. Tipikus gyümölcsös ízvilág, csokoládés utóízzel. Nézzük, hogy tesztelőinknek mit sikerült kihozni ebből a keverékből!