Menu

Kávéfőzők, kávégépek, kávékészítési eszközök bemutatói

Eureka Mignon Specialita Antracit kávéőrlő bemutató

Eureka Mignon Specialita Antracit kávéőrlő bemutatóBizonyára régi olvasóink közül többen is felkapják a fejüket, és jogosan teszik fel a kérdést, hogy mit keres megint az Eureka Mignon őrlője a tesztpadon? A válasz rendkívül egyszerű. Az Eureka mérnökei nem ültek a babérjaikon és folyamatosan fejlesztik az otthoni/irodai kategória kávéőrlőit is.
Bővebben: Eureka Mignon Specialita Antracit kávéőrlő bemutató

Sage BES990 – avagy The Oracle Touch Kávégép bemutató

Sage The Oracle Touch BES990 kávégép bemutatóA Sage hazai forgalmazója elküldte pár hétre próbálgatni a márka zászlóshajóját az Oracle Touch kávégépet. Aki ránéz a képre, azonnal rávágja, hogy ember ez nem Sage, hanem Catler, Breville vagy Gastroback és még sorolhatnánk. A lényeg az, hogy hazánkban a korábban Catler néven ismert termékek a továbbiakban Sage márkanév alatt futnak tovább. Ugyanaz a forgalmazó, szervizháttér, minden, egyedül a márkanév változott.
Bővebben: Sage BES990 – avagy The Oracle Touch Kávégép bemutató

Pascucci Mild - Nespresso kompatibilis kávékapszula kóstoló

Pascucci Mild Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutatóÖrök vita tárgyát képezi a kapszulás kávé, a minőségi kávéfogyasztók körében. Ettől függetlenül pedig erősen jelen van a kávéfogyasztók között és folyamatosan felmerülő kérdés, hogy milyen kávégépet vegyen az, aki nem szeretne komolyabb összeget beruházni, illetve nem akar sokat bíbelődni a kávékészítéssel. Ilyenkor merül fel a kapszulás kávéfőző, amely rettenetesen megosztja az embereket.
Bővebben: Pascucci Mild - Nespresso kompatibilis kávékapszula kóstoló

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe