KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Húsvéti Ünnepek reményeink szerint tudnak egy kis örömöt varázsolni az arcokra még ebben a nehéz időszakban is. A Kapucziner az ünnepi reggeleket szeretné egy kicsit szebbé és ízekben, illatokban gazdaggabbá varázsolni a frissen pörkölt kávékülönlegességeivel. Rendeléseiteket érdemes legkésőbb Április 6-án, hétfőn leadni, hogy még biztosan időben odaérjen. A körülményekhez képest kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk! Vigyázzatok magatokra!

Ha kávé van, minden van! Az EspressoShop.hu-ra a jelenlegi krízishelyzetben is számíthat. Biztonságosan, kényelmesen, otthona elhagyása nélkül, és Espresso Klub tagként 7% kedvezménnyel juthat hozzá kedvenc illy kávéjához szemestől a Nespresso® kompatibilis kapszulásig minden formában. Figyelmébe ajánljuk még minőségi Dammann teáinkat és az otthoni kávézást, teázást segítő csészéket, kávégépeket, más kiegészítő termékeket.

A februári hűvös reggeleket is jobbá varázsolja egy kicsit a reggeli gőzölgő kávé illata, ezért ebben a hónapban is tartogatunk nektek újdonságokat és szokásos ínyencségeket is. Kalandozzatok el velünk Burundiba, vagy éljetek a lehetőséggel és rendeljétek meg az egyik legjobb kávénkat a Santa Cristina farmról, most Valentin napi akcióban!