KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sunset Beach Kávé-és Cocktail Bár portálA nemrég tesztelt kitűnő Carraro Kávé-és Cocktail bár "testvére" a Balaton szemközti partján Siófokon található. A közvetlen vízparti Club 218 Apartmanház hatalmas teraszán elterülő Sunset Beach bárban a márka másik prémium blendjéből, a Don Cortezből készítik a különböző kávékat és kávé alapú italkülönlegességeket. A DC összetevői megegyeznek a Carraro 1927-nél használtakkal /lásd előző teszt/, a különbség az arányokban rejlik.

caffé carraro balatonalmádi portálIsmét Balatonalmádi és ismét kávézó teszt. Ezúttal a város központjában található Caffé Carraro Kávé-és Cocktail-Bárt látogattuk meg nyaralásunk záró hétvégéjén, mégpedig három alkalommal. A Carraro kávé magyarországi forgalmazójának, Tóth Sándornak neve nem lehet ismeretlen egyetlen Kávékorzó olvasó előtt sem, hiszen több cikket is olvashattak Róla a 2010-es londoni Barista VB, a szitálásos kávékészítési módszer, illetve kávés receptekkel kapcsolatban is.

külvárosi kávéház portálÚjpesten az István u. 26-ban, egy forgalmas téren található az internet oldaluk szerint 1994-ben nyílt “Külvárosi Kávéház”. http://kavezo.w8.hu/index.bsi2. A IV. kerületi városházától 1 percre található kávézóban étterem is üzemel, a patinás környezetben hagyományos és az ínyenceknek is megfelelő fogásokat is felszolgálnak.