KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávélabor kávézó - ZalaegerszegKávés körökben gyorsan terjed a hír, ha új kávézó nyílik. Most nem Zürichbe, hanem Zalaegerszegre utaztunk. A Kávékóstoló csapata régóta várta ezt a pillanatot, amikor Nyugat- Magyarországon megjelenik a fogyasztói igény egy színvonalas kávézóra. Az igényt kielégítendően Németh Endre (Bandi) álmodott egy nagyot. Régi kávézóját a plázában maga mögött hagyva létrehozta Zalaegerszegen azt, ami a régió, de mondhatnánk, az ország egyik legmenőbb helye lett:

A Brew Bar kirakata és az üzlet kívülrőlValószínűleg senki sem hinné el, ha azt írnám, hogy teljesen véletlen egybeesés, hogy az első budapesti brew bar nyitása és a blog indulása egy időre esik. Pedig az. Egy ideje már azt tervezgettem, hogy a sok ötletem közül melyik legyen az első bejegyzés a blogon, amikor szembe jött, hogy megnyitott a My Little Melbourne mellett a kistestvér, My Little Brew Bar. Még a nyitás utáni napokban ellátogattam hát hozzájuk.

LUCKY CAP ESPRESSO & BREW BAR – Zürich Mühlegasse 29. portálLe a kalappal Svájc előtt, avagy zürichi advent kávé illatban!! 2x12 órát utazni egy jó kávéért?

Talán sokan őrültségnek tartják, de a „KÁVÉKÓSTOLÓ” csapata az őrültségektől sem riad vissza, ha egy fenséges kávét kóstolhat a pénzügyi világ központjában a világ egyik legjobb baristájának, és Magyarország egyik legjobb mikro pörkölőjének közreműködésével.

Kelet kávézó portálEgy évvel ezelőtt két srác valami „divatosat” akart csinálni, ezért kávézót nyitottak. Henrik szociológusként korábban alaposan tanulmányozta a vendéglátást, Tibor földrajztanár, idegenforgalmi manager, tanult fotós és dolgozott külföldön vendéglátó iparban is.

Sock's coffee„Idősebb hölgyek” nyara utolsó simogató sugarai pásztázták a Zsinagóga környékét, miközben a Sock’s Coffee-ban lázas készülődés vette kezdetét már kora délután. A HomeCatering.hu a Lucky Cap mikro pörkölővel karöltve bemutatták ­– egy menüsorban, azaz hat fogásban – a kávé és az édes ízek találkozóját.