KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Vasárnap lezárult a Kávékorzó Magazin 2021-es közönségszavazása, ahol a fogyasztók véleményét kikérve kerestük a szerintük legnépszerűbb kávékat, baristákat, kávézókat és pörkölőket. Köszönjük a sok szavazatot a szavazáson jelöltek nevében is. Megtörtént a szavazatok kiértékelése.  Megszületett a végeredmény, amit szándékosan összekevertünk, mivel a kategória győzteseket csak a helyszínen szeretnénk megnevezni.

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva, idén 10. éve díjazza a kávés szakmában a „Legjobbakat”.

Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és a fővárosi kávézók mellett, a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb.

Sajnos bármennyire is szerettük volna megrendezni a díjátadót a hagyományos formában, a korlátozó intézkedések miatt ez továbbra sem lehetséges. Mivel tudom, hogy mindenki türelmetlen az eredmények miatt, így nem húzzuk tovább az időt, és lerántjuk a leplet a végeredményről. Reméljük, hogy idén decemberben már a megszokott módon tudjuk megvalósítani a díjátadót.