KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

kreatív kávéfórum kiállítás pasco standEgy új kávés kiállítás került megszervezésre, amely szakított az eddigi expos hagyományokkal, és behozta a belvárosba az eseményt egy igazán kellemes és impozáns helyszínre, a Corinthia szállodába. Sok emberrel beszélgetve ez igazán jó ötletnek tűnt, mivel a rendezvény légköre sokkal hangulatosabbá, barátságosabbá vált. A Hungexpoval sem lenne baj, de annak csak akkor van létjogosultsága, ha kellően nagy számú kiállítót sikerül hadrendbe állítani.

kávéfórumVilághíres kávék, italkülönlegességek, pörkölés, kóstolás, otthoni és professzionális eszközök, workshopok, bemutatók és Országos Barista Bajnokság a Kreatív Kávéfórumon. Érdemes elővételben regisztrálni, mert a kedvezmények mellett svédasztalos büféebédre és exkluzív termékkóstolókra is lehetőség nyílik a kétnapos rendezvényen.

compak gyár épületA történet onnan datálódik, hogy több éve jó kapcsolatot ápolok a Compak s.a.  export menedzserével, így kézenfekvő ötlenek tűnt végre egy személyes találkozás a barcelonai utam alkalmával. A városbeli találkozó ötletéből végül egy meghívás lett a cég gyárába, mely Barcelonától közel 50 km-re található Bigues I Riells városban. Az üzembe kijutással nem kellett bajlódnom, mivel a Compak nagyvonalúan sofőrt küldött a szállodához, ahonnan egy álmos hétfő reggel indultam az őrlők birodalmába...