Menu

Kávéitalok, kávéreceptek, kávékülönlegességek

Sűrű forró csokoládé

forró csokoládéAz egyik legnagyobb gyengém: a forró csokoládé. Igazi sűrű, bársonyos, mélységesen bűnös, telt ízű csokoládéra gondoltam, amiből a legkíválóbbat talán Párizsban az Angelina Caféban lehet kapni, de itthon a (Budai) Szamosban sem készítik rosszul. Szerencsére tized annyira sem olyan bonyolult elkészíteni, mint amennyire istenien finom, így nekiláttam és most már sokkal jobban érzem magam.
Bővebben: Sűrű forró csokoládé

6 kávés, édes élvezet

kávés desszertek Élénkít, enyhíti a fejfájást, meggyorsítja az anyagcserét – és finom. Ahogy a hozzáadásával készült mennyei desszertek is. Nem csoda, hogy már a századfordulón is sok költőnket fűzte hozzá szenvedélyes kapcsolat. A kávénak ma is kultúrája van, aminek meg kell adni a módját.

Bővebben: 6 kávés, édes élvezet

Különleges kávéreceptek

málnás kávé

Ha kell forró-jeges, ha kell almás-gyömbéres - kávéreceptek ínyenceknek. Sokan vagyunk, akik kávé nélkül el se tudnánk képzelni a reggelt, vagy akár az egész napot. Van, aki csak felhörpinti és megy is tovább, ám van, aki tisztelettel adózik ennek a serkentő fekete nedűnek és szívesen kipróbálna különleges recepteket. Alábbi összeállításunk nekik szól.
Bővebben: Különleges kávéreceptek

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe