- Kávékorzó Tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bazzara Pia Cerepuro 100% Arabica - aszalt gyümölcsök, kakaó ágyon
Pörkölő mestereink értékes tapasztalatának köszönhetően, a kávékeveréket rendkívül lassan, nagy odafigyeléssel pörkölik. Így a gondosan kiválogatott kizárólag arabika kávészemek – megfelelően pörkölve- átmennek mindazokon a kémiai változásokon, melyek során magukba zárják a legkitűnőbb aromákat. Ennek eredmènyeképpen az egyes kávészemek érzékszervi jegyei elkülönülnek egymástòl. Ugyanez a pörkölés ajándékozza meg a kávészemeket az összetéveszthetetlen barnás színnel, ami leginkább a ferences szerzetesek csuhájának színére emlékeztet.
Annak érdekében, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget, a frissen pörkölt kávékeverékeinket a levegőn hagyjuk lehűlni. Ez az eljárés egy intenzívebb aromát kölcsönöz a kávénak, melyet hosszabb ideig meg is tart. Édes, lágy és testes kávé. Az intenzív, tiszta kakaó ízhez finoman társulnak az aszalt gyümölcs árnyalatai, melyek a mazsolaszőlőt, az aszalt szilvát és a füge lekvárt idézik fel. Az utóízben a friss mandula és dió jegyei érezhetőek. - tudtuk meg a forgalmazótól.