KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Moak Dolce Vita szemeskávé teszt A Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott. A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennél fogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezen kívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen a világ 57 országában. Édeskés kávékeverék, kiegyensúlyozott, ám határozott savassággal, tejszínes krémességgel, lágy aromákkal, visszafogott lecsengéssel. Diós-vaníliás piskótára emlékeztető aromák, mely mellé olykor enyhe meggyes aroma is felbukkan. A hölgyek kedvenc keveréke - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Privát Kávé szemeskávé teszt Boltunk, Gyõr belvárosának egyik leghangulatosabb részén, a Sarló közben található. Az üzlet 1994-es megnyitása óta, egyre bõvülõ kínálattal áll a kedves vásárlók rendelkezésére. A kezdeti édességkínálat az évek során csokoládé- és marcipánkülönleges-ségekkel, friss gyümölcsteákkal és helyben pörkölt kávéval egészült ki. A nyári idõszakban kis terasszal várjuk a kávézni vágyókat. A kávé helyben történõ pörkölése biztosítja, hogy mindig friss és aromás kávé várja a kávézás rabjait, hogy magas színvonalon hódolhassanak szenvedéjüknek. 2014 év új blendjének elkészítésével az volt a célunk hogy széles vevőkörnek igazi kávés élményt szerezzünk. Mindehhez hosszabb kísérletezgetés és tesztelés után 4 kontinens zöld kávéinak színe javából válogattunk. Mindezt annak figyelembe vételével végeztük, hogy az ár kialakításánál figyelembe vegyük a Magyarországi viszonyokat - tudtuk meg a forgalmazótól.

Moak Stella szemeskávé teszt A Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott. A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennél fogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezen kívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen a világ 57 országában. Zamatos keverék, mely napsugaras tájakat idéző citrusos jegyeivel először meglepi, majd csokoládés-marcipános aromáival elkényezteti az ízlelőbimbóinkat. Magasabb hőfokon készítve mogyorós-dohányos utóízzel ajándékoz meg. Hosszan tartó aromája sokáig érezhető a szájban - tudtuk meg a forgalmazótól.

Molinari Qualitá Rosso szemeskávé teszt A CAFFÉ Molinari több mint 200 éves múltra visszatekintő vállalat. Alapításakor élelmiszer kereskedelem volt a fő profil, legendás terméke a különböző nemzetközi díjakban részesült Aceto Balsamico di Modena. A vállalat 1880-ban elnyerte a királyi család, a Savoyai Ház udvari beszállítója címet. 1911-ben megnyílt az első kávéház Bar Molinari néven, mely szakítva a hagyományokkal, elhagyta az akkor használatos Caffé előtagot és az azóta Olaszország szerte közkedvelt Bar megnevezést kezdte használni. A vállalat központja ma is Modenában található, jelenleg a világ 5 kontinensének közel 70 országában van jelen. A CAFFÉ Molinari név egyet jelent a tradicionális, minőségi olasz eszpresszóval - tudtuk meg a forgalmazótól.

Molinari Qualitá Gourmet 100% Arabica szemeskávé teszt A CAFFÉ Molinari több mint 200 éves múltra visszatekintő vállalat. Alapításakor élelmiszer kereskedelem volt a fő profil, legendás terméke a különböző nemzetközi díjakban részesült Aceto Balsamico di Modena. A vállalat 1880-ban elnyerte a királyi család, a Savoyai Ház udvari beszállítója címet. 1911-ben megnyílt az első kávéház Bar Molinari néven, mely szakítva a hagyományokkal, elhagyta az akkor használatos Caffé előtagot és az azóta Olaszország szerte közkedvelt Bar megnevezést kezdte használni. A vállalat központja ma is Modenában található, jelenleg a világ 5 kontinensének közel 70 országában van jelen. A CAFFÉ Molinari név egyet jelent a tradicionális, minőségi olasz eszpresszóval - tudtuk meg a forgalmazótól.