- Kávékorzó Tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Attibassi Espresso Italiano - a név mindent elárul
Az Attibassi egy eredeti és nagy hagyományokkal rendelkező bolognai márka, mely termékeinek jellegzetes és sajátos ízvilága miatt nagyon kedvelt és keresett termék. A vállalkozás 1918-ban egy kézműves cukrászdában kelt életre, két cukrászmester Agostino Atti és Marco Bassi szenvedélyének és elszántságának köszönhetően. Bologna konyhájáról híres közegében az Attibassi termékek folyamatosan tökéletesedtek, és a különlegességekre vágyó ínyenceket vonzották a zsúfolt kávéházakba. Ma, ugyanúgy mint akkor, a modern technika hozzáadott értékével, a vállalat továbbra is életre kelti az olasz tradicionális termékek “kézműves” hagyományait. Az Attibassi kávéblendek legfőbb jellemzője az exkluzív összetevők, és egy olyan speciális pörkölés, mely a felhasznált kávészemek természetes tulajdonságait teljesíti ki. Amitől más az Attibassi kávé, az elsősorban a magas minősége, melyet az alapanyagok gondos kiválasztása, és a minden fázisában elektronikusan ellenőrzött, igen kifinomult gyártási folyamat szavatol. Tekintettel arra, hogy autentikus olasz kávét készítünk, minden blendünk mediumra pörkölt. Ez a blend, ami a védjegyünk. Válogatott Brazil ültetvényekről származó arabika szemek és a ritka afrikai, indiai és dél ázsiai magas minőségű robuszta kávészemek ügyes keveréke Az eredmény egy olyan kávé, mely kellemes aromájú, gazdag és testes - tudtuk meg a forgalmazótól.