KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Corsini Café d' Elite szemeskávé tesztCégünk 2008. tavaszán lépett a magyar kávépiacra és elkötelezett híve az olasz kávénak és az olasz kávékultúrának. Munkatársaink 10-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a kávéértékesítés területén. Az általunk forgalmazott kávéfajták a világ legjobb kávétermelő vidékeiről - mint Dominika, Jamaica, Brasilia, Columbia vagy akár Kenya - származnak. Az itt termő, telt és aromában gazdag ízvilágú gondosan válogatott szemeskávék az olaszországi pörkölőkbe kerülve, az olasz hagyományoknak megfelelő sajátos pörkölési eljárásnak vetik alá, hogy amikor lefőzzük és felszolgáljuk a végeredmény a zamatos, igazi olasz kávé ízét adja. Café d' Elite szemeskávé egy igazán különleges kávé, amely testességben és aromában is felülmúl mindent, mely köszönhető annak a harmónikus kávékeveréknek, amellyet 80% arabica és 20% robusta kávészemekből állítottak össze - tudtuk meg a forgalmazótól.

universal caffé espresso szemeskávé tesztAz Unversalcaffe-t Raffaele Camiscia alapította 1963-ban. A családi vállakozásnak induló cég mára már nemzetközivé nőtte ki magát, ahol a családi értékek még mindig fontosak. Az Universal cég jelenleg több országból szerzi be az alapanyagokat, és a világ több országába exportálja kiváló minőségű termékeit. Az ISO minősítéssel is rendelkező cég 2001-ben modernizált telephelye minden igényt kielégít a tökéletes működéshez.  A magas színvonalú képzés illetve a modern technológiával pörkölt kávék folyamatosan magas minősége az elsődleges cél. Partnereire különösen nagy figyelmet fordít, saját tréning központjában készíti fel őket a tökéletes kávékészítésre. Kávéik minden emberhez szólnak. A magas és folyamatos minőség megtartása elengedhetetlen érték a cég  számára, a pörkölt kávék állandó ellenőrzése fontos a
mindennapokban. Mindenki fontos és mindenki megtalálja a maga kávéját ízben és árban egyaránt! A többféle kiváló minőségű kávé megkapta a FAIR TRADE jelzést, amely tudatja az emberekkel annak a sok embernek a munkáját, ami egy csésze kávéban megjelenik. Az Universal Caffé Espresso 70% arabika és 30% robuszta keverékéből álló blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

universal caffé gran bar szemes kávé tesztAz Universalcaffe-t Raffaele Camiscia alapította 1963-ban. A családi vállakozásnak induló cég mára már nemzetközivé nőtte ki magát, ahol a családi értékek még mindig fontosak. Az Universal cég jelenleg több országból szerzi be az alapanyagokat, és a világ több országába exportálja kiváló minőségű termékeit. Az ISO minősítéssel is rendelkező cég, 2001-ben modernizált telephelye minden igényt kielégít a jelen tökéletes működéséhez.  Magas színvonalú képzése illetve modern technológiával pörkölt kávék folyamatos minősége az elsődleges cél . Partnerire különösen nagy figyelmet fordít, saját tréning központjában készíti fel a tökéletes kávékészítésre. Kávéik minden emberhez szólnak. A magas és folyamatos minőség megtartása elengedhetetlen érték a cég  számára, a pörkölt kávék állandó ellenőrzése fontos a mindenapokban. Mindenki fontos és mindenki megtalálja a maga kávéját ízben és árban egyaránt! A többféle kiváló minőségű kávé megkapta a FAIR TRADE jelzést, amely tudatja az emberekkel annak a sok embernek a munkáját ami egy csésze kávéban megjelenik. Az Universal Caffé Gran Bar 80% arabika és 20% robuszta keverékéből álló blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

de roccis quality rossa szemes kávé tesztA De Roccis kávék Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb kávépörkölő üzemének kiváló terméke. Ismerve a magyar kávépiac sajátosságait, úgy gondoljuk, hogy igen kedvező árszínvonalú és igen magas minőségű termékünkkel egy igazán széles körben felhasználható, hiánypótló termékkel tudtunk megjelenni a magyar piacon. Ez az igen magas minőségű kávé kifejezetten azon fogyasztók igényeinek kielégítésére szolgál, akik saját vendéglátó helyükön - lehet ez étterem, bár, vagy akár büfé megjelenés is - kívánják felszolgálni a terméket, és akik szuperautomata-, automata vagy egyéb kávéfőző géppel rendelkeznek, így a termék árában nem szeretnék kifizetni ezen eszközök "bérleti díját" is. A Crema Bar Qualita Rosso 50% arabika - 50% robuszta kávészemekből álló édes, illatos aromájú eszpresszó minőségű kávékeverék, otthonra, irodába - tudtuk meg a forgalmazótól.

de roccis crema bar qualita extra kávétesztA De Roccis kávék Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb kávépörkölő üzemének kiváló terméke. Ismerve a magyar kávépiac sajátosságait, úgy gondoljuk, hogy igen kedvező árszínvonalú és igen magas minőségű termékünkkel egy igazán széles körben felhasználható, hiánypótló termékkel tudtunk megjelenni a magyar piacon. Ez az igen magas minőségű kávé kifejezetten azon fogyasztók igényeinek kielégítésére szolgál, akik saját vendéglátó helyükön - lehet ez étterem, bár, vagy akár büfé megjelenés is - kívánják felszolgálni a terméket, és akik szuperautomata-, automata vagy egyéb kávéfőző géppel rendelkeznek, így a termék árában nem szeretnék kifizetni ezen eszközök "bérleti díját" is. A Crema Bar Qualita Extra 80% arabika - 20% robuszta kávészemekből álló, többfajta minőségi arabika fajtából összeállított, lágy aromájú, édes, illatos kávékeverék. Ideális mindenkinek, akik egy jó kávéra vágynak. A krémes, kivételes minőségű, olasz eszpresszó - tudtuk meg a forgalmazótól.