KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

moak coffee break kávé tesztA Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott.A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennélfogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezenkívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen. Ez a keverék azoknak az embereknek készült, akiknek reggel szükségük van egy “energiabombára”  és egy olyan erős íz világra, amellyel kezdődhet a nap.70% arabika és 30% robuszta keveréke - tudtuk meg a forgalmazótól.

moak aromatik szemes kávé tesztA Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott.A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennélfogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezenkívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen. Ezt a keveréket a legkülönlegesebb és legközkedveltebb kávéfajtákból készítik azok számára, akik szeretik a legjobbal kényeztetni magukat. Az Aromatik egy szirupos kávé, mely egyszerre enyhén savas és édeskés. Némi vaníliát is tartalmaz, mely gyümölcsös ízt ad a keveréknek. Tiszta ízének köszönhetően kiváló kávé főzhető belőle. A keverék komplexitása ellenére az Aromatik rendkívül egységes ízvilágú - tudtuk meg a forgalmazótól.

cellini gran aroma szemeskávé tesztAmleto Pieri  1925-ben indította el vállalkozását, mint nyerskávé kereskedő Olaszországban. Fiaival Umbertoval és Sergioval már 1946 december 4-én kereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Később Sergio Pieri fiaival Paoloval, Luigival, Marcoval és Giovannival folytatta a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapja kezdett el. A hagyományos espresso készítés terén szerzett tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette el „Torrefazione Caffé Columbia” fantázianévre hallgató termékét, amely ínyenceknek készült és 5 éven belül piacvezető márka lett Toszkánában.

A Cellini hivatalosan 1985-ben alakult, amikor a Columbia egyesült két másik történelmi, olaszországi, vezető kávémárkával. Az egyik a Filicori, amelyet 1883-ban alapítottak Bolognában, a másik pedig az Eureka, amely 1933-tól működött Genovában. 1993-ben Lutz Quasdorf németországi kávékereskedő 30 éves Olasz espresso forgalmazási tapasztalatával együttműködési megállapodást kötött Giovanni Pierivel, melynek köszönhetően megkezdődött a Cellini márkanév bevezetése a nemzetközi piacon. Az ezt követő terjeszkedés jelentős növekedést és fejlesztéseket hozott a cég életében. Az új gyártóüzem (11.000m2)és teljesen automata raktár(3.500 raklap) Genovában 2005-ben kezdte meg működését, amely hűen tükrözi a Cellini növekedési céljait és azt, hogy mekkora hangsúlyt fektet a minőségre, a technológiai újdonságokra úgy, hogy közben minden esetben tiszteletben tartja a hagyományokat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy modern laboratóriumában folyamatosan ellenőrizik a legjobb termőterületekről közvetlenül beérkezett nyers kávét és a pörkölés összetett folyamatát mindaddig, amíg a termék csomagolásra nem kerül!

Cellini  Gran Aroma tökéletes kombinációja a legjobb arabika ( 80%) kávéknak, mely alacsony százalékban tartalmaz gondosan mosott, indiai robuszta (20%) kávét is. A kiegyensúlyozott és testes ízét a lassú pörkölési folyamat fokozza, amely a tipikus Olasz espresso kávékra jellemző - tudtuk meg a forgalmazótól.

cellini prestigio szemeskávé tesztAmleto Pieri  1925-ben indította el vállalkozását, mint nyerskávé kereskedő Olaszországban. Fiaival Umbertoval és Sergioval már 1946 december 4-én kereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Később Sergio Pieri fiaival Paoloval, Luigival, Marcoval és Giovannival folytatta a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapja kezdett el. A hagyományos espresso készítés terén szerzett tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette el „Torrefazione Caffé Columbia” fantázianévre hallgató termékét, amely ínyenceknek készült és 5 éven belül piacvezető márka lett Toszkánában.

A Cellini hivatalosan 1985-ben alakult, amikor a Columbia egyesült két másik történelmi, olaszországi, vezető kávémárkával. Az egyik a Filicori, amelyet 1883-ban alapítottak Bolognában, a másik pedig az Eureka, amely 1933-tól működött Genovában. 1993-ben Lutz Quasdorf németországi kávékereskedő 30 éves Olasz espresso forgalmazási tapasztalatával együttműködési megállapodást kötött Giovanni Pierivel, melynek köszönhetően megkezdődött a Cellini márkanév bevezetése a nemzetközi piacon. Az ezt követő terjeszkedés jelentős növekedést és fejlesztéseket hozott a cég életében. Az új gyártóüzem (11.000m2)és teljesen automata raktár(3.500 raklap) Genovában 2005-ben kezdte meg működését, amely hűen tükrözi a Cellini növekedési céljait és azt, hogy mekkora hangsúlyt fektet a minőségre, a technológiai újdonságokra úgy, hogy közben minden esetben tiszteletben tartja a hagyományokat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy modern laboratóriumában folyamatosan ellenőrizik a legjobb termőterületekről közvetlenül beérkezett nyers kávét és a pörkölés összetett folyamatát mindaddig, amíg a termék csomagolásra nem kerül!

Cellini Prestigio magas minőségű 100% Arabica kávékeverék. A lassú pörkölési folyamat növeli a teljes aroma érzetét és kiemeli a közép-amerikai kávék finom savasságát. Fogyasztásának minden egyes pillanata igazi élmény egy ínyenc kávéfogyasztó számára.- tudtuk meg a forgalmazótól.

pellini decaffeinato szemes kávé teszt"Pellini – Kifinomultan tökéletes"…A Pellini 1922-ben családi vállalkozásként indult Veronában. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségükkel munkásságuk hamar gyümölcsözővé vált, így rövid időn belül vezető szereplőjévé fejlődtek az igényes kávépiacnak. A Pellini környezettudatosságával, és a fogyasztói igények maximális figyelembe vételével a legkorszerűbb és a legkíméletesebb gyártási technológiára törekszik. A gondosan és aprólékosan válogatott kávészemekkel, a fajtafüggő egyedi pörkölési eljárással, illetve a kávé szakértők mélyreható ellenőrzésével folyamatosan biztosítják a tökéletes Pellini kávé színvonalat. A Pellini küldetésének tekinti, hogy minden fogyasztó kávérajongó szenvedélyét kielégítse azzal, hogy a kávészünet minden egyes pillanatát megismételhetetlen élménnyé varázsolja. Természetes eljárással előállított koffeinmentes Arabica keverék. A koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el a kávészemekből, így biztosított a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzése. Igazi különlegesség a koffeinmentes kávé rajongóinak. Koffeintartalma kevesebb mint 0,1 %. Elérhető 250 grammos őrölt változatban is - tudtuk meg a forgalmazótól.