KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

lumen narancs szemes kávé tesztA Lumen eredetileg egy fotóművészeti alapítvány, amelyet 2002-ben alapítottak fiatal fotóművészek (www.photolumen.hu). A Lumen Galéria és Kávézót 2008. elején nyitottuk, ahol az alapítvány által szervezett kiállításokat mutatjuk be egy kávézó könnyed hangulatú környezetében. A kávéval való munka gyorsan a szenvedélyünkké vált, egyre inkább elmélyedtünk a témában. Pörköléssel és saját keverékek összeállításával 2009. végén kezdtünk el foglalkozni, először csak saját kávézónk részére, majd 2010. végétől - egy nagyobb, 2 kg kapacitású Has Garanti pörkölő beszerzése után - keverékeink kimérve is megvásárolhatók. Minden adag kávét szeretettel és odafigyeléssel pörkölünk, igyekszünk kihozni a legjobbat a babból. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi "speciality coffee" trendeket, ugyanakkor saját stílus kialakítására törekszünk. Küldetésünknek érezzük, hogy hozzájáruljunk a hazai kávékultúra fejlődéséhez, de tekintettel vagyunk a már kialakult szokásokra és a helyi ízlésre is. Hiszünk a fejlődésben, folyamatosan keressük a perspektívát: egyre jobb és érdekesebb kávékat próbálunk beszerezni és tovább finomítjuk pörkölési technikánkat. Termékeinket otthoni vagy irodai használatra, ill. más kávézók számára is kínáljuk. A küldött keverékek összetétele: narancs: Papua New Guinea AA Sigri, Guatemala SHB. Genuine Antigua, Indonesia Ara Kalossi - tudtuk meg a forgalmazótól.

lumen lila szemeskávé tesztA Lumen eredetileg egy fotóművészeti alapítvány, amelyet 2002-ben alapítottak fiatal fotóművészek (www.photolumen.hu). A Lumen Galéria és Kávézót 2008. elején nyitottuk, ahol az alapítvány által szervezett kiállításokat mutatjuk be egy kávézó könnyed hangulatú környezetében. A kávéval való munka gyorsan a szenvedélyünkké vált, egyre inkább elmélyedtünk a témában. Pörköléssel és saját keverékek összeállításával 2009. végén kezdtünk el foglalkozni, először csak saját kávézónk részére, majd 2010. végétől - egy nagyobb, 2 kg kapacitású Has Garanti pörkölő beszerzése után - keverékeink kimérve is megvásárolhatók. Minden adag kávét szeretettel és odafigyeléssel pörkölünk, igyekszünk kihozni a legjobbat a babból. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi "speciality coffee" trendeket, ugyanakkor saját stílus kialakítására törekszünk. Küldetésünknek érezzük, hogy hozzájáruljunk a hazai kávékultúra fejlődéséhez, de tekintettel vagyunk a már kialakult szokásokra és a helyi ízlésre is. Hiszünk a fejlődésben, folyamatosan keressük a perspektívát: egyre jobb és érdekesebb kávékat próbálunk beszerezni és tovább finomítjuk pörkölési technikánkat. Termékeinket otthoni vagy irodai használatra, ill. más kávézók számára is kínáljuk. A küldött keverékek összetétele: lila: Costa Rica SHB Tarrazu Royal, Indonesia Java Blawan, Ethiopia Yrgacheffe Peaberry- tudtuk meg a forgalmazótól.

scoperto arabica szemes kávé tesztA Scoperto kávét az Expolygon Kft. saját receptúra alapján gyárttatja olaszországban. Szemes kávé kínálatunkban megtalálhatóak a 20, 70, 80 és a 100% arabika tartalmú minőségi kávékeverékek, kizárólag a legjobb fajtákból gondosan válogatva. A 2011-es piaci változások hatására az Expolygon Kft. megteremtette az új piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót, ezért a Scoperto kávé tökéletes választás, vendéglátó helyekre, irodákba, és otthonra. A Scoperto Arabica bársonyos aromája alacsony koffeintartalommal párosul, így a nap bármely szakában ajánljuk fogyasztását - tudtuk meg a forgalmazótól.

nero vero oro szemes kávé tesztCégünk 2008. tavaszán lépett a magyar kávépiacra és elkötelezett híve az olasz kávénak és az olasz kávékultúrának. Munkatársaink 10-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a kávéértékesítés területén. Az általunk forgalmazott kávéfajták a világ legjobb kávétermelő vidékeiről - mint Dominika, Jamaica, Brasilia, Columbia vagy akár Kenya - származnak. Az itt termő, telt és aromában gazdag ízvilágú gondosan válogatott szemeskávék az olaszországi pörkölőkbe kerülve, az olasz hagyományoknak megfelelő sajátos pörkölési eljárásnak vetik alá, hogy amikor lefőzzük és felszolgáljuk a végeredmény a zamatos, igazi olasz kávé ízét adja. A Nero Vero Oro szemeskávé 60%-ban dél- és közép amerikai arabika kávé, valamint 40%-ban afrikai robuszta kávé harmónikus keveréke - tudtuk meg a forgalmazótól.

nero vero prima szemes kávé teszCégünk 2008. tavaszán lépett a magyar kávépiacra és elkötelezett híve az olasz kávénak és az olasz kávékultúrának. Munkatársaink 10-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a kávéértékesítés területén. Az általunk forgalmazott kávéfajták a világ legjobb kávétermelő vidékeiről - mint Dominika, Jamaica, Brasilia, Columbia vagy akár Kenya - származnak. Az itt termő, telt és aromában gazdag ízvilágú gondosan válogatott szemeskávék az olaszországi pörkölőkbe kerülve, az olasz hagyományoknak megfelelő sajátos pörkölési eljárásnak vetik alá, hogy amikor lefőzzük és felszolgáljuk a végeredmény a zamatos, igazi olasz kávé ízét adja. A Nero Vero Prima szemeskávé a Nero Vero márka szegmensében a legfelsőbb kategóriát képviseli, amellyet 80% arabika és 20% robuszta kávészemekből állítottak össze - tudtuk meg a forgalmazótól.