KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

de roccis quality rossa szemes kávé tesztA De Roccis kávék Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb kávépörkölő üzemének kiváló terméke. Ismerve a magyar kávépiac sajátosságait, úgy gondoljuk, hogy igen kedvező árszínvonalú és igen magas minőségű termékünkkel egy igazán széles körben felhasználható, hiánypótló termékkel tudtunk megjelenni a magyar piacon. Ez az igen magas minőségű kávé kifejezetten azon fogyasztók igényeinek kielégítésére szolgál, akik saját vendéglátó helyükön - lehet ez étterem, bár, vagy akár büfé megjelenés is - kívánják felszolgálni a terméket, és akik szuperautomata-, automata vagy egyéb kávéfőző géppel rendelkeznek, így a termék árában nem szeretnék kifizetni ezen eszközök "bérleti díját" is. A Crema Bar Qualita Rosso 50% arabika - 50% robuszta kávészemekből álló édes, illatos aromájú eszpresszó minőségű kávékeverék, otthonra, irodába - tudtuk meg a forgalmazótól.

de roccis crema bar qualita extra kávétesztA De Roccis kávék Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb kávépörkölő üzemének kiváló terméke. Ismerve a magyar kávépiac sajátosságait, úgy gondoljuk, hogy igen kedvező árszínvonalú és igen magas minőségű termékünkkel egy igazán széles körben felhasználható, hiánypótló termékkel tudtunk megjelenni a magyar piacon. Ez az igen magas minőségű kávé kifejezetten azon fogyasztók igényeinek kielégítésére szolgál, akik saját vendéglátó helyükön - lehet ez étterem, bár, vagy akár büfé megjelenés is - kívánják felszolgálni a terméket, és akik szuperautomata-, automata vagy egyéb kávéfőző géppel rendelkeznek, így a termék árában nem szeretnék kifizetni ezen eszközök "bérleti díját" is. A Crema Bar Qualita Extra 80% arabika - 20% robuszta kávészemekből álló, többfajta minőségi arabika fajtából összeállított, lágy aromájú, édes, illatos kávékeverék. Ideális mindenkinek, akik egy jó kávéra vágynak. A krémes, kivételes minőségű, olasz eszpresszó - tudtuk meg a forgalmazótól.

pasco coffee bar szemeskávé tesztA Pasco Kft 1998-as alakulása óta kávépörköléssel foglalkozik. A kezdetektől fogva termékeit kizárólag a vendéglátás részére szállítja. Az elmúlt több mint tíz év során a kávépörkölés és értékesítés mellett egyéb a vendéglátáshoz kapcsolódó termékek forgalmazásával és szolgáltatások nyújtásával bővítette tevékenységi körét. Ma a kávé előállítása és forgalmazása mellett forró csokoládé, tea, cukor; tejszín, italporok, ipari kávéfőzőgépek és darálók forgalmazásával foglalkozik és ezen gépek szervizelését vállalja. Termékeit és szolgáltatásait saját üzletkötői hálózatán keresztül Magyarország egész területén biztosítja. A tesztre átadott kávé egy olyan keveréket takar, amelyet igyekeztem az elmúlt évek pörköléssel és kávékészítéssel szerzett tapasztalatait felhasználva kialakítani. A nyerskávé kiválasztásától a pörkölésen keresztül az elkészítés részleteire is nagy figyelmet fektettem. A megfelelő harmónia elérése volt a cél a kiválasztott kávéfajták és pörkölési módjuk megválasztásánál. A testesség, keserűség, édesség és enyhe savas utóíz összhangja volt számomra a kítűzött cél - tudtuk meg a forgalmazótól.

molinari cinque stelle decaffeinato kávétesztA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben. A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja. A Cinque Stelle szemes, koffeinmentes kávé, mely az új technológiának köszönhetően nem veszít élvezeti értékéből. Ajánljuk mindenkinek, aki az Arabicában túlsúlyos keverékeket kedveli - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi decaffeinato szemes kávé tesztA Veronesi Kávépörkölő egy fiatal vállalkozás.1996-ban alapította Roberto Veronesi, akinek profi baristaként az volt az álma, hogy egyszer saját pörkölőt nyisson és saját márkát teremtsen. A szó szoros értelmében családi vállalkozásban dolgoznak, feleségével és testvérével vezetik az üzemet. A rendkívül dinamikus fejlődés következtében folyamatosan növelni kellett a kapacitást és helyhiány miatt többször költözött a cég, végül 2001-ben egy modern ipari parkban találta meg jelenlegi helyét, Reggio Emilia tartomány Bagnolo nevű városkájában. A Veronesi márka Lengyelország, Ukrajna, Németország, Portugália, Svájc, Franciaország, Bulgária, Románia, Görögország és Hong Kong után megérkezett Magyarországra, hogy meghódítsa a kávérajongókat,- legyenek akár kotyogót, podos gépet, vagy profi espresso gépet használók - tudtuk meg a forgalmazótól.