KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

dock maestrale 100% arabica kávétesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. A Dock Maestrale egy 100% arabika blend, mely Etióp, Kolumbiai, és Santos kávébabok keverékéből készül - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

 

goldschmidt bio cappuccino kávétesztA cég a világ különböző részeiről vásárolt Arabica kávék speciális pörkölését maga végzi, melyek semmiféle tartósítószert, ill. adalékanyagot nem tartalmaznak. Kínálatukat - melyben kávé és cappuccino is szerepel - bio- és Fair Trade kávékkal teszik különlegesebbé. Termékeiket Ausztriában közvetlenül szállodáknak, éttermeknek, és pékségeknek értékesítik. Wiener Neustadtban két saját kávézót üzemeltetnek, ahol egy csésze finom, házipörkölésű kávé mellé friss péksütemények is kaphatók, melyek között szintén szerepelnek biotermékek is. - tudtuk meg Szinte Zsolt-tól az ecoplus International Magyarország Kft. ügyvezetőjétől.

További céginformáció: www.goldschmidt.co.at

 

goldschmidt bio espresso kávétesztA cég a világ különböző részeiről vásárolt Arabica kávék speciális pörkölését maga végzi, melyek semmiféle tartósítószert, ill. adalékanyagot nem tartalmaznak. Kínálatukat - melyben kávé és cappuccino is szerepel - bio- és Fair Trade kávékkal teszik különlegesebbé. Termékeiket Ausztriában közvetlenül szállodáknak, éttermeknek, és pékségeknek értékesítik. Wiener Neustadtban két saját kávézót üzemeltetnek, ahol egy csésze finom, házipörkölésű kávé mellé friss péksütemények is kaphatók, melyek között szintén szerepelnek biotermékek is. - tudtuk meg Szinte Zsolttól az ecoplus International Magyarország Kft. ügyvezetőjétől.

További céginformáció: www.goldschmidt.co.at

 

xxx caffé szemeskávé tesztA Maromas kávékat is forgalmazó European Coffee Trading Kft-től érkezett e heti tesztalanyunk. Gyakorlatilag semmi információt nem kaptunk róla. A csomagoláson a titokzatos tripla X caffé volt olvasható, és annyi, hogy a blend arabika és robuszta kávék keveréke, de az arányt nem tüntették fel. A csomagolás szerint a kávé Olaszországban készült (Milánóban). Ezek után kíváncsian vártuk, hogy hogyan fog szerepelni a teszben. Megmondom őszintén, hogy túl sok reményt nem fűztem ehhez a teljesen ismeretlen márkához, és a viszonylagosan alacsony ára is tovább erősítette kételyeimet. Persze ezt a tesztelők nem tudták, mivel hozzájuk jelöletlen csomagban érkezett a minta, így minden előítélettől mentesen kezdtek neki a kóstolásnak. Előre kell bocsátanom, hogy kellemes meglepetésben volt részünk.

 

maromas marmea szemeskávé tesztMás kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országokbéli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliójává. Mindez a núbiai hegyek kecskepásztoránál kezdődik és Dubai csillogó-villogó városán át tart a nemzetközi kávéguruk mindig fejlődő, modern világába. MAROMAS LLC nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Nem elsősorban a már megörökölt értékeinkre vagyunk büszkék, hanem a legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok és a tökéletes kávé. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez a legtökéletesebb végterméket garantálja. Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölőmesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filterkávé fajtákat termeltetni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik. Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre. A Marmea egy tipikus olaszos arabika-robuszta keverék, erőteljes krémmel megkoronázva. Erős karakterű, keserűség nélküli, gazdag dohány-tejcsokoládés lecsengéssel. Ezen a tulajdonságok miatt tökéletes választás a tejalapú italokhoz, mint a kapucsínó és a latte.- tudtuk meg a forgalmazó cégtől.