KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

musetti grand cru szemes kávé tesztAchille Musetti, a Musetti Kávépörkölő alapítójának emlékére megalkotott kávékeverék. 90% arabika – 10% robuszta összetételű kávé, a legkiválóbb minőségű indiai robusztából. Achille Musetti kedvenc szivarának illatát és zamatait kívánták a Musetti Grand Cru-ban feleleveníteni az alapító emlékére. Mint ahogy a szivaroknál is a Grand Cru minősítés jelzi a legkiválóbb és legkülönlegesebb terméket, úgy a Musetti Pörkölő szándéka is ez volt: a számukra legtökéletesebbet megalkotni. Ezzel az egyedülálló kávékeverékkel a Musetti Kávépörkölő a legkülönlegesebb termékét állította elő mind az olasz espresso területén, mind a csomagolás kereskedelmi arculatának kialakításában; felhasználva a magas technológiát képviselő konzerves csomagolási eljárást, amelyet kizárólag a Grand Cru kávé csomagolásánál alkalmaz a Musetti cég. A konzerves csomagolási eljárás folyamán a kávét speciális atmoszférában tartósítják, amely így végig megtartja a keverék egyedi ízeit a csomagoláson jelzett lejárati időtartamon belül, mivel a csomagolás hermetikusan került lezárásra. 3 kg-os konzerv kiszerelésű babkávé formájában kerül forgalomba - tudtuk meg a forgalmazótól.

Cosmai Prestige szemeskávé tesztA milánói Cosmai Caffé világszínvonalú technológiával rendelkezik, sikereit mindig a kiváló nyersanyagra –  a kiváló zöld kávébabra alapozta. Ez a választás a kezdete annak a folyamatnak, melynek végén - az innovatív, kíméletes forró levegővel történő pörkölési technológián keresztül - a napi tökéletes csésze kávénkhoz vezet. A kávékat napról napra szigorú organoleptikus és laboratóriumi teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a kiváló, hibátlan aromát és ízt. Fabrizio Cosmai tulajdonos meggyőződése, hogy a fogyasztók szükségleteit és ízlését csakis értékes és kiváló minőségű termékekkel, valamint figyelmes kiszolgálással és tanácsadással lehet kielégíteni, melyhez kivételes, trendi olasz dizájn társul. A Prestige keverék 70% arabika, 30% robuszta tartalmú kávékeverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

dock peller extra kávé tesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. A Dock Peller Extra egy 75% arabika és 25% robuszta arányú blend, mely Guatemala, Costa Rica, Kaapi Royal, és Santos kávébabok keverékéből készül - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

 

dock maestrale 100% arabica kávétesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. A Dock Maestrale egy 100% arabika blend, mely Etióp, Kolumbiai, és Santos kávébabok keverékéből készül - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

 

goldschmidt bio cappuccino kávétesztA cég a világ különböző részeiről vásárolt Arabica kávék speciális pörkölését maga végzi, melyek semmiféle tartósítószert, ill. adalékanyagot nem tartalmaznak. Kínálatukat - melyben kávé és cappuccino is szerepel - bio- és Fair Trade kávékkal teszik különlegesebbé. Termékeiket Ausztriában közvetlenül szállodáknak, éttermeknek, és pékségeknek értékesítik. Wiener Neustadtban két saját kávézót üzemeltetnek, ahol egy csésze finom, házipörkölésű kávé mellé friss péksütemények is kaphatók, melyek között szintén szerepelnek biotermékek is. - tudtuk meg Szinte Zsolt-tól az ecoplus International Magyarország Kft. ügyvezetőjétől.

További céginformáció: www.goldschmidt.co.at