KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Sage hazai forgalmazójától érkezett a megkeresés, hogy lenne-e kedvem tesztelni a legújabb kávégépüket, ami gyakorlatilag a Sage Barista Express továbbfejlesztett változata. Mivel természetesen igent mondtam a felkérésre, két nap múlva már nálam is landolt a készülék. Azt, hogy mit takar az újítás, a későbbiekben részletesen kivesézem, de először nézzük, hogy mit rejt a méretes doboz.

A Sage hosszú ideje megbízható társa minden olyan kísérletező kedvű felhasználónak, akik semmit sem bíznak a véletlenre és akik minden időben a tökéletes kulináris élményekre törekednek odahaza is. Az ausztrál márka legújabb kávéfőzői ajtót nyitnak a vastag cremával és karakteres ízvilággal rendelkező kávék elkészítésére. A Sage termékeivel páratlan és hamisítatlan kávéházi élmény teremthető odahaza.

Pont egy éve, tavaly szeptemberben jutottam el odáig, hogy hosszas kutakodás és olvasás után kiválasztottam a számomra vélhetően ideális mobil kávéfőző készüléket. Nem volt szempont, hogy hátizsákban elférjen, ezért a 9Baristára esett a választásom. Mivel közel 2000 gramm, túrázni nem szívesen vinném magammal, de reméljük, a Wacaco Picopresso megoldja majd ezt a gondot is.
A rendelés pillanatában 4 hónapos volt a várólista, mivel Brexit előtt álltunk, szerencsére pont megérkezett december közepén. Jelenleg nettó 246 fontért vásárolható meg, erre jön a szállítási költség és az ÁFA, tehát olyan 138.000 Ft-ra jön ki. Ez nem kevés, de a cikk végére remélem, indokoltnak fogja látni mindenki az árcédulát. Azt fontos leszögezni, hogy ez nem egy Kínában készülő termék, Angliában tervezték és ott zajlik a gyártás is.