KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

bwt szűrőkancsóA BWT asztali szűrőkancsót a többi gyártó szűrőkancsójától a szabadalmaztatott magnézium Mg2+ technológiája különbözteti meg. Nemcsak megszűri a vezetékes vizet, hanem értékes magnéziumot is ad a szűrt vízhez, amely kiemelheti a kávénk és teánk valódi zamatát. Kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalmával igazi élvezetet nyújt.

Rocket R58A legtöbb kétkazános PID szenzoros kávégépben a kazánban lévő víz hőmérséklet mérése során detektált értéket átváltják egy, a főzőfejen kinyerhető forrázó víz hőmérséklet adatra, mely megjelenik a kijelzőn. Ez az információ félrevezető és pontatlan, mivel a kijelzett érték nem a valós forrázó víz hőmérsékletet mutatja, hanem azt, amit a gyártó a felhasználóval láttatni szeretne.

rocket giotto r58 gépbemutató kávégépVásárlás előtt: már a modell 2012-es megjelenésekor beleszerettem az R-58-ba. A vásárlásig eltelt kb 1 évben megnéztem, elolvastam az interneten található, a géppel kapcsolatos összes cikket, bemutatót, videót. Otthoni, amatőr „kávéfanatikusként” az ember arra vágyik, hogy kávé készítése közben minél kevesebb legyen a változó. Ennek nem is lehet jobb alapja, mint egy dupla kazános, PID-es hőmérséklet szabályozóval ellátott gép, amin egyszerre élvezhetjük a stabil hőmérsékletet csapolás közben és az erős, elképesztően száraz gőzt. Aztán egyszer csak jött az infó, hogy nemsokára elérhető lesz a hazai forgalmazónál (Expolygon Kft.) is. Ez volt a pont, ahol eldöntöttem, belevágok.