KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A tavaszias időjárás és a Húsvéti készülődés reményeink szerint már mindenkit pozitív energiákkal töltött el. Ezt szeretnénk még egy kicsit fokozni a Kapucziner ünnepekre előkészített specialty kávé finomságaival. Márciusi újdonságunk Peru nemzeti Cup Of Excellence győztes kávéja, melyről lent bővebben olvashattok. Válasszatok kedvetek szerint és időben adjátok le a rendeléseteket, hogy kedvenc kávétok biztosan ott gőzölöghessen az ünnepi asztalon. Mindenkinek örömökben gazdag Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Idén február utolsó hétvégéjén zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizennegyedik KávéBár Bazárt, melynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával korlátlanul kóstolgathatnak közel ötven kiállító termékeiből. Idén számos program-újdonsággal készülnek a szervezők az exkluzív Tasting Table-kóstolóktól kezdve a pingpongversenyen át a KávéBár-kvízdélutánig. A belépőjegy árába szokás szerint korlátlan kóstolások tartoznak nemcsak kávékból, hanem a bárvilág izgalmas kínálatából is.

A 15 éve működő, ismét megújuló EspressoShop.hu új olasz kávémárkákkal, teákkal már tégla boltjában is várja vásárlóit Óbudán! A boltban kóstolható, személyesen vásárolható a webshop sok finom olasz kávéja, a Cellini, MOAK, illy szemes , darált és kapszulás formában is. ( Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 77-79. nyitva H-P: 9-17, adventi hétvégéken szombat vasárnap is!)
Az üzletbe kérheti webshopos rendelését személyes átvételre is.

Csúcsminőségű kávék korlátlan kóstolása, pénzdíjas blend-bajnokság profiknak és hobbi-baristáknak, kávés okoseszközök, cascara kóla és kávés sörök, vagyis számos újdonság is várja a vendégeket egész nap a belváros egyik legnépszerűbb helyszínén.

Magyarországon tizenegyedik alkalommal ünnepeljük a kávé világnapját A Kávé Napja esemény keretében. Október 8-án, vasárnap hatalmas kávézóvá alakul az Akvárium Klub, ahol hazai pörkölők, nemzetközi kávéforgalmazók, kávégépkereskedők és baristák várják a közönséget. Rengetegféle finomság kóstolható a belépő árában egész nap a csúcsminőségű espressóktól a kávékoktélokig.