KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Nespresso tiramisu iced latteMivel frissítsük magunkat a legnagyobb hőségben is úgy, hogy sem a kávézás, sem a hűs finomságok élményéről ne kelljen lemondanunk? Ebben siettek segítségünkre a Nespresso és hazánk kedvenc bloggerei. A Nespresso két limitált kiadású, mediterrán életstílus által inspirált kávéőrleményével, a bloggerek (Kárai Dávid – Íz Huszár, Breakfast Lover Lili, Sass Dani, 11 Ground, Zizi kalandjai, Kisflanc, Szotyi művek és a Wander.Food.Wonder) pedig az általuk megálmodott jegeskávé-különlegességekkel csempészték be otthonunkba a nyarat. A bloggerek jegeskávé-receptversenyét végül Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggere nyerte Tiramisu Iced Lattéjával.





Nespresso kapszula újrahasznosításA szelektív hulladékgyűjtés napjaink egyik legfontosabb környezetvédelmi törekvése. Földünk védelme érdekében mindannyian könnyedén tehetünk valamit, ha egy kicsit változtatunk a napi szokásainkon, például a reggeli kávénk lefőzése után összegyűjtjük a használt alumínium kávékapszulákat. Jó hír, hogy júniustól a Nespresso kávékapszulákat a cég újonnan induló szolgáltatásának köszönhetően már egyszerűen otthonról is, az új kapszulák házhoz szállításával egy időben visszaküldhetjük.

Nespresso jegeskávékA tikkasztó nyári hőségben jól esik megbújni az árnyékban kezünkben egy kellemes, jéghideg jegeskávéval. A Nespresso két limitált kiadású, a mediterrán életstílus által inspirált őrleményt mutat be idén nyáron, amelyeket kifejezetten jegeskávék készítéséhez terveztek: az Intenso on Ice-t és Leggero on Ice-t. Az első limitált kiadású jegeskávé őrlemények között az intenzívebb, pörkölt ízek kedvelői, és a gyümölcsösebb ízvilág rajongói is megtalálják kedvencüket.