KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

BWT vízkezelés kávé, ételek, italokMagyarországon a vezetékes víz szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. A tisztítási és szűrési eljárások következtében nem, vagy csak rendkívül elenyésző mértékben tartalmazhat nem kívánatos anyagokat. Az ivóvíz azonban hosszú és néhol -igen elöregedett csővezetékeken át jut el a háztartásokba. Ráadásul ezek felújítási, javítási munkálatai során lebegő szennyeződések kerülhetnek bele, így érdemes olyan konyhai víztisztító berendezéseket használni otthonunkban, amelyek megszűrik, illetve lágyítják a csapvizet. Ezzel hozzájárulhatunk vízzel készült ételeink, italaink kiváló íz világához és konyhai gépeink élettartamát is meghosszabbíthatjuk.

Nespresso Atelier Várkert KaszinóBár még csak február vége van, bátran állítjuk, hogy a Nespresso Atelier az év egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb gasztronómiai eseménye volt. Február 23-26. között a Várkert Casino gasztronómiai központtá változott, Michelin-csillagos magyar és olasz sztárséfek, sommelier és kávészakértő látta vendégül a csúcsgasztronómia és az exkluzív kávéélmények szerelmeseit.

Kávébár Bazár 2017Február 18-19-én immár nyolcadik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén új helyszín, a Kazinczy utcai TESLA Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával negyven kiállító termékeit – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatnak meg. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.

Mi, akik szenvedélyesen szeretjük a kávét, törekszünk rá, hogy a legkiválóbb minőségű kávéőrleményekkel kényeztessük magunkat nap mint nap. De vajon hogyan ismerhetjük fel a jó kávét? Milyen közös pontokat találhatunk a kávé, a borok, a csokoládék és a fűszerek között? Február 25-26-án ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatunk a Nespresso Gastro Experience Centerben, ahová most bárki ellátogathat, ha előzetesen regisztrál.