KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Újra Budapesten találkozik a csúcsgasztronómia és a Nespresso kávéélményBudapest, 2017. január 30. – Michelin-csillagos magyar és olasz séfek, tökéletes étel- és italpárosítások, valamint különleges alkoholos kávékoktélok várnak ránk a Nespresso Atelier rendezvénysorozaton, amelyet idén második alkalommal rendeznek meg Budapesten. Az Atelier francia szó, jelentése műhely - ahol a vendégek nem csak kávé által ihletett csúcsgasztronómiai fogásokat kóstolhatnak, hanem betekintést nyerhetnek azok elkészítésébe is.

Kapucziner Pápua Új-Guinea Bunum WoPápua-Új-Guinea az Indonéz szigetvilágban, a világ másik felén helyezkedik el. Vad és természetes őserdő borítja a sziget nagy részét és megannyi vulkán. 1927-ben csempészték a szigetre a méltán híres, és manapság a világ legjobb kávéjaként számon tartott, Jamaikai Blue Mountain fajta kávécserjéit, hogy itt is meghonosítsák a legjobb minőségű kávéfajtát.