KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

"Kávé nélkül lehet élni, de nem érdemes", mondja a régi mondás. Nekünk ilyenkor rögtön felmerül a gondolat, hogy vajon milyen kávé nélkül? A mi korosztályunk még szerencsére megérhette, hogy nagyon sok fajta, különböző származási helyű, különböző feldolgozású és pörkölésű kávéból válogathatunk és ezt érdemes kihasználni.

A hosszú tél után, mindannyian vágyunk a tavasz fényeire, az első virágok illatára, a barátokkal való találkozásokra a friss tavaszi időben. Elbeszélgetni egy különleges élményt nyújtó kávé mellett és megpróbálni a jó hírekre koncentrálni. Most mi is igyekszünk a pozitív oldalról megközelíteni a kávés világban történteket. Szerencsések vagyunk, mert a különböző kontinenseken a kávék szürete más-más időpontban történik. Ennek köszönhetően képesek vagyunk mindig friss szüretelésű kávékat a kínálatunkban tartani, és bízunk benne hogy ezzel kellemes pillanatokat tudunk szerezni nektek. Kóstoljátok meg újdonságainkat és utazzatok velünk a kávé világába!

A Sirha Budapest és a KávéBár Projekt szervezésében, valamint az Alpro partneri támogatásával zajlik március 22-én a SIRHA COFFEE CHALLENGE- Plant-based Universe by Alpro kávés verseny. A Sirha Budapest kiállításon szervezendő bajnokság célja felhívni a szakma figyelmét arra robbanásszerű trendre, hogy egyre többen választják a növényi italokat, amelyek nemcsak finomak, hanem kiszolgálják a tudatos kávéfogyasztók igényeit is.