KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

kávé tisztán és kávéitalokA kávéhoz, - bár sokan finom íze mellett élénkítő hatása miatt fogyasztják,- elválaszthatatlanul hozzátartozik egy különleges kultúra, amiről a rohanó hétköznapokon sem érdemes elfeledkezni. Kávézni bárhol lehet, az igazi kávéélmény mégis a kávéházakhoz kapcsolódik. A kávé fogyasztásához ugyanis nemcsak megfelelő technikai feltételekre van szükség - bár ezek többsége sem adott minden háztartásban -, hanem arra a társasági környezetre is, amely éppen olyan serkentően hat, mint maga a koffein.

Lisztes Krisztián kávézójaMár nem haragszik az őt megsértő Erős Károlyra Lisztes Krisztián. A REAC futballistája azt mondja, az ilyen dolgokat jobb házon belül intézni. Lisztes ugyan még nem készül a visszavonulásra, de tudja, hogy a civil életben más megélhetést kell biztosítania családjának. Ezért fontos számára az a kávézó, amelyet feleségével üzemeltetnek.

a kávé javítja az egészségi állapototNyugodtan dőljünk hátra, és kortyoljuk el jóízűen a feketénket: friss kutatás szerint javítja az egészségi állapotot, különösen nők esetében! A kutatás eredményei szerint a hosszú távú, rendszeres kávéfogyasztás nem rövidíti meg az életet, és valószínűleg több jótékony hatással is bír az egészségünkre nézve – összegezték a madridi Autonoma Egyetem kutatói. Azt azonban kihangsúlyozták, hogy a fentiek kizárólag egészséges emberek esetében igazak.