Menu

E.S.E. podos kávétesztek, kávépárnák

Buscaglione Arabica pod teszt

buscaglione arabica pod teszt Stefano Palombini családja 1939 óta vesz részt a kávé import és pörkölés üzletben Római székhelyűek, de a kávé szenvedélyt és kultúrát a világ számos országában (25 országban) terjesztik A 2006-os piaci változások hatására a Sistema Espresso Italiano megteremtette az új globális piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót. A Buscaglione is természetesen követi a piaci trendet, és elkészítette a szemeskávé kollekciójának podos változatát. Ez a pod a legjobb kolumbiai és közép-amerikai arabica fajták válogatásából készült. Eléggé hasonló a csomagolása a Classic-hoz, de az nem 100% arabica.

Bővebben: Buscaglione Arabica pod teszt

Mokambo Cialde - pod teszt

mokambo caffé pod teszt Örömmel jelenthetjük be, hogy a szemeskávé tesztek mellett elkezdtük az E.S.E. (Easy Serving Espresso) podos, egyedileg csomagolt kávépárnák tesztelését, mivel tapasztalataink szerint egyre nagyobb az igény az egyszerűen és könnyen elkészíthető minőségi eszpresszó iránt, ahol a végeredmény barista képesítés nélkül is nagyon jónak mondható. Szinte minden nagy márka kínálatában szerepelnek a podos termékek is, így egy ilyen géphez gyakorlatilag ugyanaz a választék megtalálható mint a szemeskávék esetében. A rendszerről bővebben az E.S.E. rendszert bemutató cikkünken olvashat. Elsőként a MoKambo podját vettük górcső alá, de hamarosan a többi márka kínálatával is találkozhatnak olvasóink.

Bővebben: Mokambo Cialde - pod teszt

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe