Menu

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

A kávé 98 %-ban vízből áll. Magyarországon a víz minősége ugyan jó, azonban ahhoz, hogy a víz íze még kellemesebb legyen és a készülékeket is meg lehessen óvni, vízelőkészítést kell végezni.

Magyarországon az ivóvíz minősége optimális és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Bizonyos alkalmazásoknál azonban – mint pl. a víz hevítésekor – vízkőkiválásra és ezáltal a készülékekben vízkőlerakódásra kerül sor. A gépi berendezések és készülékek megóvása, az egyenletes vízminőség biztosítása, valamint az íz- és szagrontó anyagok kiküszöbölése érdekében javasolt a vízszűrő készülék használata.

BWT

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe